OMNIMIND Anniversary – un an responsabil, ambitios, perseverent, intr-o perpetua cautare a conditiilor de viata mai bune, atat pentru sine cat si pentru ceilalti.

BUCURESTI - 1 decembrie 2009

Comunicat tip General in ONG

Asociatia pentru dezvoltarea potentialului uman- Omnimind, va organiza in data de 17 decembrie 2009 incepand cu ora 18.00, la sediul asociatiei din Str. Panait Cernea, Nr.2, Bl. M53, Et. 5, Ap. 108, evenimentul “Omnimind Anniversary”

Tema centrala a evenimentului este aniversarea primului an de activitate a membrilor Asociatiei, alaturi de evaluarea stadiului de implementare a proiectelor si campaniilor initiate, precum si diseminarea rezultatelor obtinute prin implementarea proiectelor.
Omnimind Anniversary este o incununare a energiei, optimismului, perseverentei si a implicarii persoanelor care sprijina in mod activ asociatia si implicit valorile pe care le promoveaza.


Cu ocazia acestui eveniment, sustinut si de partenerii Asociatiei Omnimind ca: Migral srl si Diperia Vita Med srl, va fi prezentat si un briefing al Raportului de activitate al asociatiei pentru anul 2009, privind proiectele “Grupuri de sprijin”, “Fii voluntar si pentru tine”, “Telefonul de criza” precum si Strategia de dezvoltare pentru anul 2010.


La eveniment vor participa atat membrii si voluntarii asociatiei cat si parteneri ca JobMate, Diperia, Migral, BYP, ShareYes.
Deasemenea, vor participa si alti reprezentanti din cadrul Societatii Civile, invitati in scopul informarii si al dezvoltarii de parteneriate pentru proiectele potential comune in beneficiul societatii romanesti.

Evenimentul va gazdui o conferinta de presa urmata de un cocktail.

Despre Asociatia OMNIMIND

Despre Asociatia pentru dezvoltarea potentialului uman-Omnimind

Scopul pentru care a fost infiintata Asociatia Omnimind este – sustinerea si ghidarea persoanelor si grupurilor de persoane, pentru identificarea resurselor si potentialului lor maxim , in scopul atingerii echilibrului work/life, pentru o societete durabila, orietata pe nevoile de dezvoltare ale individului uman.

Deasemenea, prin actiuni, proiecte si programe sociale, membrii asociatiei isi propun sa contribuie activ, prin mijloace si actiuni specifice si adecvate, la promovarea drepturilor femeilor si la constientizarea acestora in legatura cu drepturile si responsabilitatile ce la revin ca participante la activitatile economice, socio-politice si culturale din Romania, atat in ceea ce priveste educatia, calitatea vietii cat si sansele egale in societate.
Persoana de contact:
Livia Lastun
Tel: 0753230630
Sediul Omnimind:
Str. Panait Cerna Nr.2, Bl. M53, Sc.4, Et.5, Ap. 108, Int. 108, Sector 3. Bucuresti
Tel: 0214114499, www.omnimind.ro
E-mail:office[at]Omnimind.ro
carmen@omnimind.ro