Ultimele locuri de inscriere pentru cursul “Satisfactia si Motivarea angajatilor in situatii de criza!” din 17 Aprilie!

BUCURESTI - 7 aprilie 2010

Comunicat tip General in ONG

Puteti beneficia de ultimele locuri la cursul
“Satisfactia si Motivarea angajatilor in situatii de criza!”

Asociatia OMNIMIND anunta organizarea urmatoarei sesiuni a cursului in data de 17 Aprilie 2010, intre orele 9.00 si 18.00 la sediul Omnimind-Strada Panait Cerna, Nr.2, Bl. M53, Sc.4, Et.5, Ap.108, Int.108, sector 3.

Ultimele locuri de inscriere pentru cursul “Satisfactia si Motivarea angajatilor in situatii de criza!” din 17 Aprilie!

Cursul se adreseaza managerilor care sunt interesati de modalitatile de motivare a personalului din subordine si de cresterea gradului de satisfactie profesionala a acestora, specialistilor care lucreaza in domeniul Resurselor Umane, cat si celor care se pregatesc pentru o cariera in aceasta directie.

Puteti beneficia de ultimele locuri la curs prin completarea si trimiterea formularului pana pe data de 15 Aprilie 2010, la office @ omnimind.ro

Formarea grupelor de lucru – se face in ordinea inscrierilor – depunerea formularelor, si plata taxei 130 Lei, conform indicatiilor din formular.
In cazul grupurilor, va rugam solicitati informatii despre discounturi speciale la Tel: 0214114499 sau admin[at]omnimind.ro.

Trainer - : Andreea Vidan, psiholog cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu o vasta experienta in domeniul resurselor umane, avand ca responsabilitati evaluarea psihologica, recrutarea si selectia, evaluarea performantelor, intocmirea de chestionare de evaluare a satisfactiei profesionale, organizare de training-uri in domeniul resurselor umane.

Pentru mai multe infomatii accesati acest link

Va asteptam cu drag!


Despre Asociatia OMNIMIND

Despre Asociatia pentru dezvoltarea potentialului uman-Omnimind

Scopul pentru care a fost infiintata Asociatia Omnimind este – sustinerea si ghidarea persoanelor si grupurilor de persoane, pentru identificarea resurselor si potentialului lor maxim , in scopul atingerii echilibrului work/life, pentru o societete durabila, orietata pe nevoile de dezvoltare ale individului uman.

Deasemenea, prin actiuni, proiecte si programe sociale, membrii asociatiei isi propun sa contribuie activ, prin mijloace si actiuni specifice si adecvate, la promovarea drepturilor femeilor si la constientizarea acestora in legatura cu drepturile si responsabilitatile ce la revin ca participante la activitatile economice, socio-politice si culturale din Romania, atat in ceea ce priveste educatia, calitatea vietii cat si sansele egale in societate.
Tel:021.4114499 sau 0722875699 E-mail: office[at]omnimind.ro
www.omnimind.ro
office@omnimind.ro