IN TRANSYLVANIA – MORE THAN A MUSIC FESTIVAL!

BUCURESTI - 29 mai 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Live site

Între 10 şi 13 Iulie 2014, distracţia se mută la festivalul IN TRANSYLVANIA, în judeţul Brasov, zona turistică Sâmbăta – Draguş din Ţara Făgăraşului. Cu un mix bun de muzică, teatru, activităţi de aventură şi competiţii sportive, IN TRANSYLVANIA, primul festival din România organizat pe o pârtie de schi, se prezintă încă de la prima ediţie ca un eveniment de top în rândul festivalurilor din ţară.

IN TRANSYLVANIA – MORE THAN A MUSIC FESTIVAL!

În cele 4 zile de festival urcă pe scenă trupe străine precum Kiril Djaikovski ft. TK Wonder  (Macedonia), Dubioza Kolektiv (Bosnia), Alternosfera şi Zdob şi Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia) dar şi româneşti: Şuie Paparude, Subcarpaţi, Luna Amară, Domino, Jak DC, Touluse Lautrec şi mulţi alţii urmând să fie anunţaţi în lunile ce urmează.

Localizat pe o pârtie de schi la poalele munţilor Făgăraş, la o altitudine de 690 m şi înconjurat de padure, festivalul oferă o perpectivă spectaculoasă asupra Ţării Făgăraşului cu toate atracţiile turistice din zonă, iar pe timp de seară acesta devine un adevarat spectacol vizual.  Pe o rază de aproximativ 20 de km se găsesc numeroase obiective şi atracţii turistice: Cetatea Făgăraşului, Mănăstirea Sâmbăta, Herghelia Sâmbăta, Cabana Sâmbăta, Ştrandul Victoria, Transfăgărăşanul, Bâlea Lac dar şi satele din comunitatea Ţării Făgăraşlui, pastrăvării şi o multitudine de trasee turistice. Astfel, festivalul IN TRANSYLVANIA işi propune să contribuie din plin la dezvoltarea turistică a zonei  şi să promoveze cultura şi datinile Ţării Făgăraşului.

Aflată la o distanţă de 3 ore și jumătate de Bucureşti, o oră de Sibiu şi o oră de Brasov, amplasarea festivalului oferă peste 2000 de locuri de cazare pe o rază de 3 km. Celor care prefera să stea la cort le-am pregătit un camping în mijlocul unei poieni chiar lângă zona de festival.

Pe langa muzică, teatru şi alte activităţi menite să facă  atmosfera una de neuitat, IN TRANSYLVANIA şi Clubul Sportiv Smart Atletic organizează Maratonul Transilvaniei, o competiţie sportivă cu 2 probe independente: MTB Cross-country şi Trail Running. Fiecare întrecere are 2 trasee pe grade de dificultate mediu şi avansat.

Accesul în zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile în reţeaua de bilete myticket. Preţul unui abonament este de 70 de lei, iar biletele de o zi variază înte 10  şi 35 de lei.

Partenerii acestui proiect sunt: Centr-ul Regional de Dezvoltare Durabilă şi Promovare a Turismului Antropic şi Natural Ţara Făgăraşului, Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraţului, Primăria Drăguş, Smart Atletic, Asociaţia Culturală Turn, Compania de teatru D’AYA, 360 Revolution, Heineken Romania, Omnimind, Pensiunea Casa Zmeilor. Partenerul media oficial este Kiss FM.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.intransylvania.ro

http://www.facebook.com/intransylvania

 

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-padina-fest/in-transylvania-more-than-a-music-festival