Forum " Repornirea motorului economiei romanesti prin parghii legislative"- dezbatere publica

Locul desfasurarii: Casa de Cultura a studentilor, sala Europa, Cluj-NapocaCluj- napoca

Organizator: LIR, CCL, APM

 Forum

Cluj-Napoca - Business Roundtable 2010
Repornirea motorului economiei Romanesti prin parghii legislative
Avand in vedere ca pozitia financiara a Romaniei este foarte departe de a fi sanatoasa, criza economica se resimte tot mai puternic in buzunarele romanilor iar firmele se zbat tot mai tare sa reziste pe piata, am gasit de cuviinta ca reprezentanti activi ai IMM-urilor pe piata clujeana, sa ne unim fortele pentru a da startul relansarii economice.
Astfel, Liga Intreprinzatorului Roman, Consiliul Civic Local si Asociatia Patronilor si Meseriasilor va invita sa fiti alaturi de noi, joi 17 iunie, orele 18 la Casa de Cultura a Studentilor, sala Europa la o dezbatere publica organizata de noi pentru mediul economic privat clujean.
Deoarece asistam la o adancire tot mai profunda a crizei, pe fondul lipsei sustinerii mediului economic privat si a lipsei de investitii, ne-am propus ca impreuna cu agentii economici clujeni si cu reprezentantii legislativului-parlamentarii clujeni sa facem o radiografiere a situatiei economice actuale. Cunoscand cauzele care au generat scaderea in plan economic vrem sa propunem solutii viabile ce trebuie puse in practica cat mai repede pentru a reporni motorul economiei romanesti.
Dorinta noastra este sa construim o adevarata comunitate a întreprinzatorilor, bazata pe colaborare, încredere, solidaritate, transparenta si promovarea interesului economic comun. Pentru aceste deziderente va invitam sa militam impreuna in vederea crearii unui mediu economic performant.
Pe aceasta cale invitam mediul local de afaceri sa trimita propuneri catre legislativ / parlamentari sau masuri anticriza pentru a le face publice în cadrul acestei întâlniri. Cu acest prilej vom solicita parlamentarilor clujeni sa preia mesajul nostru, al intreprinzatorilor privati si sa il sustina mai departe in Parlament.
Organizatori: LIR, CCL, APM
Invitaţi:
Membri LIR, CCL, APM
Reprezentanti ai legislativului
Reprezentanti ai administratiei publice locale
Reprezentantii Administratiei Financiare si ai serviciilor deconcentrate in teritoriu
Reprezentantii mediului de afaceri
Presa
Cost: intrare libera
Asteptam propunerile dvs. la adresa de e-mail: office@lir.com.ro
Confirmări: Anca Avram- LIR; tel 0749 078 679 sau office@lir.com.ro, pana luni, 14 iunie 2010, orele 16.
Ana Ludusan- CCL; tel 0726 240 712 sau ladocj@cluj.astral.ro
APM- apm@apm.ro


Anca Avram 0749078679

Participare: Intrare libera