Cursuri Resurse Umane și Creație Publicitară – un pas înainte persoanelor cu dizabilități

Organizator: PMI

Cursuri  Resurse Umane și Creație Publicitară – un pas înainte persoanelor cu dizabilități

Centrul Bucureşti-Ilfov

Patronatul Medicinei Integrative derulează în perioada iunie 2010 – mai 2013 proiectul strategic ”Reţea regională pentru promovarea şi aplicarea conceptelor economiei sociale în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Investește în oameni!

Obiectivul general al proiectului este acela de a facilita accesul pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități, urmărindu-se calificarea persoanelor cu dizabilităţi în meserii căutate pe piaţa muncii, asigurându-se creşterea competitivităţii şi şanselor de integrare socială a acestora.

În acest sens, în cadrul Centrului Teritorial București Ilfov, în perioada iulie-decembrie 2012, în parteneriat cu Institutul Postliceal Phoenix, s-au desfășurat cursurile de formare profesională Resurse Umane și Creație Publicitară. La aceste cursuri au participat 101 persoane cu dizabilități, beneficiari ai centrului, dintre care 20 persoane la cursul de Resurse Umane și 81 la cursul de Creație Publicitară. Absolvenții, în număr de 96, vor beneficia de Certificate de absolvire a cursurilor de formare profesională recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări (CNFPA)....

http://www.paces.ro/ro/resurse/articole

 

Confirmare pana la data: 18 February 2013

Participare: Intrare libera