Persoanele cu dizabilităţi au învăţat calea către succes!

Organizator: Asociatia Patronatul Medicinei Integrative

Persoanele cu dizabilităţi au învăţat calea către succes!

Investeşte în oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axă Prioritară 6 - „Promovarea incluziunii sociale

Domeniul Major de Intervenţie 6.1. - “Dezvoltarea economiei sociale”

Titlu proiect: “Reţea regională pentru Promovarea şi Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi”

 

                          Data: 15 Mai 2012

 

Persoanele cu dizabilităţi au învăţat calea către succes!

 

            Aproape 200 de persoane cu dizabilităţi au participat luni, 14 Mai 2012, de la ora 17, la evenimentul dedicat lor în Club A,  eveniment organizat de Patronatul Medicinei Integrative, în cadrul proiectului  “Reţea regională pentru Promovarea şi Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în oameni! Evenimentul a avut loc în cadrul activităţilor de mentorat şi tutoriat, dedicate persoanelor cu dizabilități, cu scopul creșterii stimei de sine.

Cei prezenţi au putut afla calea către succes atunci când ai o dizabilitate, beneficiind de exemplul trainerului Dragoş Geamănă de la compania Vuja De Training care a explicat modul în care şi-a depăşit dizabilitatea şi s-a integrat social. Evenimentul a fost colorat de spectacolul oferit de Fundația Ada For You şi de câteva momente umoristice menite să-i destindă pe cei prezenţi.

            Persoanele cu dizabilităţi au avut astfel ocazia să se întâlnească şi să se cunoască, să pună întrebări şi să afle soluţii pentru problemele lor, dar şi să se simtă bine împreună şi să petreacă momente de neuitat.

 

Pentru informații suplimentare:

Persoană de contact: Irina Cioroba

Telefon: 021/269.32.44

Confirmare pana la data: 17 mai 2012

Participare: Intrare libera