Conferinta: Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD! - Dr. Russel Barkley Ph.D

Locul desfasurarii: Facultatea Titu Maiorescu

Organizator: AFDP - Asociatia pentru formare si dezvoltare personala

Conferinta: Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD! -  Dr. Russel Barkley Ph.D

Conferinta: "Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD!" Aceste doua zile de conferinta reprezinta o ocazie unica pentru profesionistii din domeniul sanatatii, educatiei, asistentei sociale si parinti, pentru a invata si discuta despre cele mai bune practici in domeniul ADHD. Sesiunile conferintei vor fi sustinute de vorbitori de top international care vor prezenta o imagine de ansamblu asupra acestei probleme, precum si a unor strategii practice pe care le veti putea pune in aplicare. CAND: 08-09 iunie 2012 UNDE: Facultatea Titu Maiorescu, Aula Magna, Calea Vacaresti 189, Sector 4, Bucuresti Multumim tuturor celor care au votat cu privire la subiectele prezentarilor noastre. Suntem incantati sa va anuntam ca Dr. Russel Barkley Ph.D, Internationally Recognized ADHD Authority, va prezenta: ADHD: Diagnostic si subtipuri (1 ora) ADHD, Functiile executive si Autoreglarea: Implicatii pentru management (1.5 ore) Optimizarea tratamentului ADHD – Impactul comorbiditatilor (2.5 ore) Alte subiecte cheie includ: Elemente cheie pentru un management eficient al clasei, in cazul elevilor cu adhd - (1.5 ore) Conf.univ.dr. Camelia Stanciu. Pentru a fi siguri ca nu veti rata participarea la evenimentul anului 2012, inscrie-te aici: http://www.afdp.ro/formular-inscriere.html Pentru a vedea programul detaliat si lista de speakeri, va rugam accesati: http://www.afdp.ro Parteneri eveniment: Centru Iulia Pantazi, Universitatea Titu Maiorescu, Hello Events Va asteptam, in Bucuresti, pe 08-09 iunie 2012! Mihaela Stancu 0727.595.160 office@afdp.ro mihaela_stancu@afdp.ro www.afdp.ro

Despre ASOCIATIA PENTRU FORMARE SI DEZVOLTARE PERSONALA

Manifestarea se adresează tuturor celor care intră în contact cu copii fie în viata privată, fie in profesie : parinţi, studenţi, psihologi, psihoterapeuţi, asistenţi maternali, asistenţi sociali, medici, educatori, invăţatori, profesori.
Taxa de participare este de 80 de euro. Cursanţii aflaţi în programul de pregatire în psihoterapie adleriană din cadrul A.P.P.A.R. platesc pentru un modul 200 ron.

Confirmare pana la data: 31 January 2012

Participare: Taxa de participare