Targ pentru o Viata Sanatoasa, 29-31 mai 2009, Muzeul Taranului Roman

BUCURESTI - 25 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Afdp si Lalla Events organizeaza un targ dedicat vietii, bucuriei, starii de bine.
Mirodenii, produse ayurvedice din India, spa, cosmetice naturale de la Marea Moarta, ulei pur din Islanda, plante salbatice, uleiuri fine de maslin si delicatese din Franta, parfumuri, baby tree, biciclete, plante, clinici medicale si produse hand-made si multe altele.

Vineri, 29 mai, orele 12, conferinta de presa, Muzeul Taranului Roman.
Participa:
Doru Mitrana, vicepresedinte Mai Mult Verde
Dr. Roxana Darabont, reprezentant Societatea Romana de Cardiologie
Iulia Degeratu, reprezentant al Ministerului Mediului
Anda Pacurar, psihoterapeut, presedinte AFDP

Peste 50 de participanti vin cu propuneri diverse legate de viata sanatoasa. Puteti petrece clipe placute alaturi de ofertele lor de vineri pana duminica intre orele 10 si 18.

Va asteptam sa descoperiti oferte de produse si servicii BIO (atat produse alimentare cat si produse cosmetice), sa va convingem sa faceti mai mult sport, sa gasiti carti interesante, sa va achizitionati echipamente sportive si sa redescoperim impreuna natura.

1 leu din costul biletului va fi donat catre Asociatia Mai Mult Verde, pentru ca impreuna cu dumneavoastra sa continuam sa ajutam natura.

Va asteptam sa participati si la workshop-urile noastre pe teme de nutritie sanatoasa, forme alternative de relaxare, relaxare prin propriile noastre creatii, sport, frumusetea sanatoasa, echilibrul psihic prin interesul fata de munca, relatii sociale, relatia intima, sine si spiritualitate.

Despre ASOCIATIA PENTRU FORMARE SI DEZVOLTARE PERSONALA

Pentru mai multe detalii legate de Targul pentru o Viata Sanatoasa va rugam sa accesati www.targuripentrutine.ro

Mihaela STOIAN
0732.77.55.55
mihaela_stoian@afdp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-pentru-formare-si-dezvoltare-personala1/targ-pentru-o-viata-sanatoasa-29-31-mai-2009-muzeul-taranului-roman