Copiuţe de luat la cumpărături

BUCURESTI - 27 aprilie 2005

Comunicat tip General in Social

Îndreptar de protecţia consumatorului
Carte de comunicate de presă
Din mai 2003 lucrez ca PR pentru Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România. Mi-a plăcut tare mult să fac asta şi încă îmi place. În fiecare săptămână trimit ziariştilor cel puţin un comunicat de presă, de informare le zic eu. Vreau să informez consumatorii. Acum am hotărât să adun toate comunicatele de informare într-o carte.

Copiuţe de luat la cumpărături

Trimit comunicate de presă cu informaţii luate din Infoteka, un sistem informaţional foarte uşor accesibil publicului. Se gaseşte la sediul Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România. Dacă vrei să-l citeşti, vino la APC România, Bd I.C.Brătianu, nr .34, et.4, Bucureşti, sector 3. sau sună: 021.315.71.49. între ora 09.00 şi 17.00. Până atunci vei avea aceste două volume de model, ca un prim exemplu. Le poţi lua cu tine oricând, sunt amuzante, accesibile, iar dacă vrei mai multe detalii, mă gaseşti la relatiipublice@apc-romania.ro. Nu am e-mailuri la care să nu răspund.
Mi se pare minunat să mă înţeleagă toată lumea. Sper să mă înţelegi şi mi-ar plăcea să îmi urmezi sfaturile.
Cartea a fost lansata la Libraria Carturesti langa cinema Patria. Apoi o vei gasi in mai toate librariile din tara, in hypermarketuri si prin posta daca faci comanda la relatiipublice@apc-romania sau telefon 311.02.43.
Îţi doresc să ai parte de o carte de recitit şi o viaţă de retrăit,

Despre Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania

Pentru orice alte întrebări şi răspunsuri contactaţi APC România la numerele de telefon: 021.311.02.43 sau e-mail: relatiipublice@apc-romania.ro , www.apc-romania.ro .
Laura Pascu
021.311.02.43
0722.653.210
relatiipublice@apc-romania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-pentru-protectia-consumatorilor-din-romania/copiute-de-luat-la-cumparaturi