Ziua Mondială a Calităţii

BUCURESTI - 15 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Social

Echipa Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România urează tuturor consumatorilor, de Ziua Mondială a Calităţii, produse de calitate, cu certificate de garanţie, iaurturi nefalsificate, umbrele cu termene de valabilitate, reduceri legale, cadouri necontrafăcute.

Ziua Mondială a Calităţii

Anul acesta APC România serbează Ziua Mondială a Calităţii (16 noiembrie) în hipermarket-urile Cora şi Carrefour Orhideea. Între orele 16:00-19:00 echipele APC România vor veni ca în fiecare an în sprijinul consumatorilor cu informaţii privitoare la drepturile şi obligaţiile pe care fiecare dintre noi le avem atunci când achiziţionăm un nou produs sau ne folosim de un serviciu.
Ziua Calităţii s-a serbat pentru prima dată în Japonia. După al doilea Război Mondial japonezii au realizat că pentru dezvoltarea unei economii competitive calitatea este un factor esenţial. De-a lungul anilor preocuparea pentru calitate a devenit un scop peste tot în lume, iar Ziua Calităţii a devenit o sărbătoare mondială.
„În România dorim ca informându-i pe consumatori aceştia să obţină în timp aptitudini în privinţa percepţiei asupra calităţii. Calitatea trebuie să devină o preocupare şi o responsabilitate a fiecăruia, atât a producătorilor cât şi a consumatorilor. Aceştia pot contribui la îmbunătăţirea produselor şi serviciilor alegându-le pe acelea de calitate în defavoarea celor contrafăcute. Chiar dacă primele sunt mai scumpe nu trebuie să uităm de zicala „ suntem prea săraci pentru lucruri ieftine”, a declarat domnul Costel Stanciu, preşedintele APC România.
Echipa Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor vă aşteaptă în hipermaket-urile Cora şi Carrefour Orhideea pentru a vă oferi pliante şi broşuri informative care să vă ajute în alegerea celor mai bune produse şi servicii.

Despre Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania

Pentru orice alte întrebări şi răspunsuri, sau pentru obţinerea studiului, contactaţi departamentul de PR la numerele de telefon: 021.315.71.49 sau e-mail: ccib@apc-romania.ro, www.apc-romania.ro


021.315.71.49
0722.653.210
relatiipublice@apc-romania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-pentru-protectia-consumatorilor-din-romania/ziua-mondiala-a-calitatii