EXPOSĂNĂTATE LA BRAGADIRU

Bragadiru - 21 iunie 2005

Comunicat tip General in Sanatate

Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie – Filiala Muntenia a organizat, în cadrul proiectului „INIMI MAI BUNE”, o expoziţie de sănătate în perioada 20-22 şi 27-29 mai 2005 la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov.

EXPOSĂNĂTATE LA BRAGADIRU

În cadrul expoziţiei au fost prezentaţi opt factori sanogeni care influenţează starea de sănătate a populaţiei: alimentaţia raţională, activitatea fizică susţinută, odihna regulată, expunerea raţională la razele solare, respiraţia corectă, hidratarea adecvată, evitarea drogurilor şi controlul stresului.
Vizitatorii expoziţiei, în număr de aproximativ 450, au beneficiat de următoarele servicii medicale gratuite: măsurarea tensiunii arteriale, a indicelui de masă corporală şi procentului de grăsime din organism, a greutăţii corporale şi înălţimii, determinarea nivelului glicemiei şi colesterolului din sânge şi consiliere medicală gratuită. Vizitatorii au participat la seminarii de sănătate şi bucătărie vegetariană.

Despre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie

Asociaţia pentru Sãnãtate, Educaţie şi Familie este o organizaţie nonprofit care are ca obiective: promovarea principiilor de
sãnãtate fizicã, mentalã, social-relaţionalã şi spiritualã; acordarea de asistenţã sanitarã, socialã şi moralã; organizarea de cursuri şi expoziţii de bucãtãrie sãnãtoasã; oferirea de consiliere medicalã; consultanţã în domeniile premarital, planning familial, vârsta a 3-a; înfiinţarea şi întreţinerea de cãmine pentru copii orfani, abandonaţi şi aziluri pentru bãtrâni.

Persoanã de contact:
Laurenţiu Nicolae,
Asistent PR,
0741.079.325
laurnicolae@gmail.com