„IMPORTANŢA STILULUI DE VIAŢĂ ASUPRA SĂNĂTĂŢII”

Cetatea - 21 iunie 2005

Comunicat tip General in ONG

Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie – Filiala Muntenia a organizat, în cadrul proiectului „IMPORTANŢA STILULUI DE VIAŢĂ ASUPRA SĂNĂTĂŢII” o expoziţie de sănătate în perioada 10-12 iunie la Şcoala Primară din satul Frăteşti, localitatea Cetatea, judeţul Giurgiu.

„IMPORTANŢA STILULUI DE VIAŢĂ ASUPRA SĂNĂTĂŢII”

În cadrul expoziţiei au fost prezentaţi opt factori sanogeni care influenţează starea de sănătate a populaţiei: alimentaţia raţională, activitatea fizică susţinută, odihna regulată, expunerea raţională la razele solare, respiraţia corectă, hidratarea adecvată, evitarea drogurilor şi controlul stresului.
Vizitatorii expoziţiei au beneficiat de următoarele servicii medicale gratuite: măsurarea tensiunii arteriale, a indicelui de masă corporală şi procentului de grăsime din organism, a greutăţii corporale şi înălţimii, determinarea nivelului glicemiei şi colesterolului din sânge şi consiliere medicală gratuită. Vizitatorii au participat la seminarii de sănătate şi bucătărie vegetariană.

Despre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie

Asociaţia pentru Sãnãtate, Educaţie şi Familie este o organizaţie nonprofit care are ca obiective: promovarea principiilor de
sãnãtate fizicã, mentalã, social-relaţionalã şi spiritualã; acordarea de asistenţã sanitarã, socialã şi moralã; organizarea de cursuri şi expoziţii de bucãtãrie sãnãtoasã; oferirea de consiliere medicalã; consultanţã în domeniile premarital, planning familial, vârsta a 3-a; înfiinţarea şi întreţinerea de cãmine pentru copii orfani, abandonaţi şi aziluri pentru bãtrâni.

Persoanã de contact:
Laurenţiu Nicolae,
Asistent PR,
0741.079.325
laurnicolae@gmail.com