Se lanseaza unicul card de reduceri dedicat în exclusivitate persoanelor cu dizabilități!

BUCURESTI - 1 iulie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Turism, Retail, Farmaceutic

Live site

Asociația Persoanelor cu Dizabilități „Well” lanseaza unicul card de reduceri pentru bunuri și servicii, dedicat în exclusivitate persoanelor cu dizabilități din România, denumit „WellCard”.

Design-ul WellCard

Design-ul WellCard

 „Anul acesta Well împlinește 5 ani si avem în față proiecte îndrăznețe dedicate în exclusivitate persoanelor cu dizabilități. Acum provocarea noastră este WellCard, proiectul care creează lumea mai frumoasă printr-un efort unitar, încercând să ofere o viață mai bună persoanelor cu dizabilități din România. Nimic nu este imposibil, totul este posibil dacă ne dorim și ne implicăm cu toții!” a declarat Mirona Tudor, președintele organizației. 

Mirona Tudor, președintele organizației

Asociația Persoanelor cu Dizabilități „Well” lanseaza unicul card de reduceri pentru bunuri și servicii, dedicat în exclusivitate persoanelor cu dizabilități din România, denumit "Wellcard". Proiectul continuă lupta organizației în scopul caritabil al ajutorării persoanelor cu dizabilități și pentru integrarea lor în munca, in viaţa socială si economică.

WellCard își propune atragerea marilor retaileri de produse si a furnizorilor de servicii medicale din țară în vederea participării și dedicării lor la această cauză prin acordarea de reduceri de preţuri, luând în considerare partea activă de CSR (Corporate Social Responsibility).

Conform studiului anual realizat de ANPD (Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități), la 31 decembrie 2018 au fost înregistrate peste 820.000 de persoane cu dizabilități pe teritoriul țării, reprezentând un procent impresionant din populația totală a României– 3,71%.  Numarul persoanelor cu dizabilități a crescut în fiecare an, astfel, același raport ANPD arată ca în 2006 existau sub 500.000 de persoane cu dizabilități în țara noastra. Numerele ilustrează doar persoanele ce își declară dizabilitatea autorităților competente și de specialitate, avand un certificat de handicap - numarul real fiind, in realitate, mult mai mare.

Acestă categorie de persoane, defavorizate din punct de vedere economic și social, reprezintă segmentul țintă al proiectului și va beneficia de unicul card de reduceri pentru bunuri și servicii, dedicat în exclusivitate persoanelor cu dizabilități din RomâniaWellCard.

 

Mai multe detalii despre WellCard pot fi găsite accesând website-ul oficial: www.wellcard.ro.

Despre Asociatia Persoanelor cu Dizabilitati Well

Asociația Persoanelor cu Dizabilităti “Well” este persoană juridică de drept privat cu scop nepatrimonial, independentă, organizată potrivit Legii nr. 246/2005, reprezentată prin Mirona Tudor, Președinte al Consiliului Director.
Membrii Asociației Persoanelor cu Dizabilităti ”Well” s-au asociat în scopul ajutorării dezinteresate a persoanelor cu dizabilităti și integrarea lor partială sau totală în viață socială, economică, politică și în piată muncii prin creare a noi locuri de muncă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-persoanelor-cu-dizabilitati-well/se-lanseaza-unicul-card-de-reduceri-dedicat-in-exclusivitate-persoanelor-cu-dizabilitati