Craciunul vine pentru toti oamenii: si „oamenii strazii” sunt oameni!

Locul desfasurarii: Complexul de Servicii Sociale din Theodor Pallady

Organizator: Asociatia Pro S.E.R.V.

Craciunul vine pentru toti oamenii: si „oamenii strazii” sunt oameni!

Vineri, 20 decembrie 2013, Asociatia Pro S.E.R.V. ( www.pro-serv.ro ) va oferi un concert si daruri persoanelor fara adapost, asigurand un cadru festiv impodobirii pomului de Craciun la Complexul de Servicii Sociale din Theodor Pallady, Bucuresti.

Asociatia Pro S.E.R.V. va participa, pe data de 20 decembrie, in parteneriat cu Directia de Asistenta Sociala a Primariei Municipului Bucuresti, la momente festive si de daruire pentru cei mai dezavantajati dintre cei dezavantajati – oamenii fara adapost. La acest eveniment, alaturi de angajatii centrului si reprezentantii asociatiei, vor lua parte si studenti la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. Tinerii vor interpreta instrumental piese muzicale adaptate sezonului, la flaut (Anca Cristescu), oboi (Maria Andreea Dragomir) si clarinet (Sebastian Draganescu), oferind, in mod voluntar si altruist, timpul, talentele si experienta lor, pentru momente in care oamenii dispretuiti sa simta pretuire.

Oamenii strazii ”, cum ne-am obisnuit sa ii numim, sunt persoane fara adapost, dar nu fara inima, sunt oameni vii si au nevoie de oameni vii, de oameni cu inima. Craciunul vine pentru toti oamenii si este, dincolo de semnificatia religioasa, si o sarbatoare a caritatii, o sarbatoare in care cel ce are ofera si celui care nu are. De aceea, de Craciun, Asociatia Pro S.E.R.V. invita la a nu mai evalua pe cei napastuiti de langa noi, considerand ca isi merita soarta si nu merita ajutor, ci, dimpotriva, la a invata sa evaluam nevoile lor si modul in care le putem implini.

Daca doriti sa aduceti bucurie si alinare celor care, in mod cotidian, experimenteaza lipsurile si necazurile, o puteti face sustinand initiativa noastra, cu donatii in contul indicat pe site-ul asociatiei, efectuate prin transfer bancar sau online, prin Pay Pal/Pay U. Pot contribui financiar atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Pentru donatiile facute de organizatii, oferim vizibilitate in functie de contributie, pe site-ul asociatiei si in comunicatul-raport referitor la evenimentul sustinut. Banii donati cu aceasta ocazie vor fi utilizati pentru a achizitiona produse ce vor fi oferite in dar celor fara adapost si altor persoane cu resurse de trai deficitare. Timpul, resursele umane si cele de stocare fiind limitate nu ne permit colectarea de donatii in natura, iar in acest caz particular nici nu este indicat, pentru ca avem in vedere cumpararea si daruirea unor daruri de acelasi tip si de aceeasi valoare pentru fiecare individ, astfel incat sa nu creem frustrare persoanelor destinatare.

Comunicatul de presa poate fi descarcat integral de pe site-ul asociatiei – www.pro-serv.ro, din sectiunea Media - Comunicate.

Despre Asociatia Pro S.E.R.V.

Asociatia Pro S.E.R.V. a fost infiintata din dorinta membrilor fondatori de a veni in intampinarea nevoilor sesizate la nivel individual si social, in diverse domenii ale vietii. Mai multe informatii despre organizatie, pe www.pro-serv.ro.

Confirmare pana la data: 17 decembrie 2013

Participare: Intrare libera