Lansarea cărţii „Revoluţia sexuală globală. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”

BUCURESTI - 29 octombrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, ONG, Religie, Stiinta / Cercetare

Live site

EVENIMENT: Lansarea în România a cărții „REVOLUȚIA SEXUALĂ GLOBALĂ. DISTRUGEREA LIBERTĂȚII ÎN NUMELE LIBERTĂȚII” de Gabriele Kuby (Germania) și serie de conferințe publice pe tema „Gender” – o amenințare ascunsă la adresa familiei și a societății?

Lansarea cărţii „Revoluţia sexuală globală. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”

Între 3 și 6 noiembrie, în 4 orașe ale României (București, Bacău, Iași și Constanța) va avea loc lansarea cărții Revoluția sexuală globală. Distrugerea libertății în numele libertății. Publicată recent de Editura Sapientia din Iași, cartea este scrisă de Gabriele Kuby, sociolog și expert în gender, și a fost tradusă din germană în limba română de dr. biol. Alexandru Ș. Bologa. La acest eveniment va fi prezentă și autoarea, care va susține în fiecare din cele 4 locații conferințe pe tema: „Gender: o amenințare ascunsă la adresa familiei și a societății?”

Evenimentul este organizat în colaborare de Arhiepiscopia Romano-Catolică de București, Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universității din București, Asociația „Pro Vita”, filiala București și Editura Sapientia a Institutului Teologic Romano-Catolic din Iași. Intrarea este liberă.

UNDE ȘI CÂND?

CONSTANȚA: Luni, 3 noiembrie 2014, ora 18,00 Aula Magna „Prof. univ. dr. Adrian Rădulescu”, Universitatea Ovidius din Constanţa – Bd. Mamaia, nr. 124

IAȘI: Marţi, 4 noiembrie 2014, ora 19,30 Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Maria Regină” din Iaşi, Bd. Ştefan cel Mare, nr. 26

BACĂU: Miercuri, 5 noiembrie 2014, ora 19,00 Biserica Romano-Catolică „Sfinţii Petru şi Paul”, Str. Ana Ipătescu 2A

BUCUREȘTI: Joi, 6 noiembrie 2014, ora 19,15 Aula Magna a Facultăţii de Teologie Romano-Catolică a Universității din Bucureşti, Str. General Berthelot, nr. 19

CE ESTE „GENDER”?

Cuvântul „Gender” apare tot mai des în discuţiile publice. Deşi de câţiva ani este folosit ca instrument strategic al politicii U.E. şi între timp devine disciplină de studiu la tot mai multe universităţi, majoritatea oamenilor nu cunosc importanţa acestui nou termen. Chiar dintre politicieni numai cca 10% ştiu că în spatele lui „Gender” se ascunde altceva decât egalitatea dintre bărbat şi femeie.

Pentru a informa despre acest subiect la faţa locului, Editura „Sapientia” a invitat-o pe cunoscuta sociologă şi autoare de carte Gabriele Kuby să țină o serie de conferințe în mai multe orașe din România. Astfel, luni, 3 noiembrie, va fi la Constanța, marți, 4 noiembrie, la Iași, miercuri, 5 noiembrie, la Bacău și joi, 6 noiembrie, la București.

Dna Gabriele Kuby va căuta să lumineze fundalurile şi efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară și inteligibilă. Sub titlul „Gender – o ameninţare ascunsă la adresa familiei şi a societăţii?”, experta în gender va vorbi despre cum se aplică acest program într-un mod cât mai disimulat și de la cel mai înalt nivel şi ce modificări grave sunt de aşteptat pentru fiecare personal, pentru copii şi familii și, în cele din urmă, pentru întreaga societate.

Evenimentul se adresează fiecăruia, dar îndeosebi părinţilor, adulților şi tinerilor, chiar şi fără cunoştinţe prealabile asupra subiectului. După conferinţă există posibilitatea de a adresa întrebări referentei.

GABRIELE KUBY s-a născut în 1944 la Konstanz. A studiat sociologia la Berlin şi Konstanz. După căutări îndelungate pe căile spiritului epocii, în 1977 a aderat la Biserica Catolică. Prin activitatea sa publicistică şi prin conferinţele pe care le ține arată impasurile în care se află societatea modernă şi arată că ieşirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creştine. Este mamă a trei copii.

În 2006 a publicat cartea Die Gender-Revolution – Relativismus in Aktion (Revoluţia gender – Relativismul în acţiune), prima analiză critică a acestei ideologii noi. Cartea „Revoluţia sexuală globală” documentează punerea în aplicare globală a genderism-ului. Cartea a fost tradusă până în primăvara anului 2014 în limbile poloneză, ungară, croată, slovacă şi cehă, iar acum este prezentată şi în limba română.

Au scris despre cartea „Revoluția sexuală. Distrugerea libertății în numele libertății”:

Papa Benedict al XVI-lea: „Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului”.

Prof. Edith Düsing, profesor de Istoria Filosofiei și a Culturii: „Am citit cartea cu sufletul la gură și șocat mental”.

Katrin Krips-Schmidt, Die Tagespost (6.10.2012): „O dată cu apariția cărții nimeni nu mai poate spune: despre aceasta nu am știut nimic – despre o revoluție care ar vrea să însemne libertate și, de fapt, nu înseamnă altceva decât dictatură”.

Prof. Harald Seubert, profesor de Filosofie și Teologie: „Gabriele Kuby atestă puterea demnității umane în lumina dreptului natural și a chipului lui Dumnezeu atât de convingător, strălucitor și nou, precum rar se întâlnește, de altfel”.

De aceeaşi autoare au mai apărut, la Editura „Sapientia”: – Gender. O ideologie nouă distruge familia; – Etatizarea educaţiei. Pe calea către noul om gender

Despre PRO VITA Bucuresti

"Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi" este o organizație non-profit dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-pro-vita/lansarea-cartii-revolutia-sexuala-globala-distrugerea-libertatii-in-numele-libertatii