Asociatia Romana a Bancilor

Definitie Asociatia Romana a Bancilor

Aceasta asociatie functioneaza in conformitate cu Legea nr. 33/1991 - privind activitatea bancara - si isi propune sa reprezinte interesele colective ale bancilor in relatiile cu autoritatile publice, sa studieze probleme de interes comun, sa promoveze cooperarea, sa informeze membrii sai si publicul asupra unor probleme specifice, sa organizeze o serie de servicii de interes comun, sa colaboreze cu Banca Nationala a Romaniei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asociatia Romana a Bancilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asociatia Romana a Bancilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asociatia Romana a Bancilor. Definitiile termenilor despre Asociatia Romana a Bancilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asociatia Romana a Bancilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asociatia Romana a Bancilor.