Adunarea Generala Anuala AREL - 2009

Locul desfasurarii: Bucuresti, Sos Oltenitei 225A, Centrul Incubator de Afaceri

Organizator: Asociatia Romana a Electricienilor

Adunarea Generala Anuala AREL - 2009

Membrii Asociatiei Romane a Electricienilor se intrunesc in cadrul Adunarii Generale Anuale pentru a face un bilant al anului 2008 care a insemnat infiintarea asociatiei si o multime de evenimente si activitati care au impus cu adevarat aceasta asociatie ca reprezentanta a bransei electricienilor din Romania. De asemenea se va discuta si aproba un plan de activitate pentru 2009, o activitate care se doreste bogata si foarte utila membrilor sai.

Ion Calota,
presedinte Asociatia Romana a Electricienilor AREL

Despre ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR

In prima parte a zilei AREL a organizat prima editie a Forumului Anual al Electricienilor. In aceasta editie au fost dezbatute probleme legate de instalatiile electrice necorespunzatoare care cauzeaza incendii (vezi cazul maternitatea Giulesti), impreuna cu invitati din partea conducerii Inspectoratului Situatiilor de Urgenta ISU, si probleme de standardizare in domeniul electric, impreuna cu invitati din conducerea Asociatiei Romane de Standardizare ASRO.

Participare: Intrare libera