AREL organizeaza prima editie a Concursului national "Trofeul Electricianul Anului"

Locul desfasurarii: Palatul ParlamentuluiBucuresti, Palatul parlamentului

Organizator: Asociatia Romana a Electricienilor

AREL organizeaza prima editie a Concursului national

Unul dintre obiectivele prioritare ale Asociatiei Romane a Electricienilor AREL este dezvoltarea gradului de profesionalism si perfectionare a celor care activeaza in domeniul electric. AREL organizeaza frecvent cursuri si seminarii de perfectionare si intreprinde multe alte actiuni de popularizare a informatiei, inclusiv prin propria Editura AREL.
In spiritul acestui obiectiv si pentru stimularea competitiei si performantei in cadrul breslei electricienilor, AREL lanseaza, incepand cu acest an, un Concurs National in urma caruia se va decerna Trofeul "Electricianul Anului 2009".
Etapa finala si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul expozitiei IEAS, in data de 17 septembrie 2009 la Palatul Parlamentului. DK Expo, organizatorul IEAS, detine statutul de partener in acest concurs.
AREL intentioneaza sa creeze o traditie din acest concurs anual si este disponibila si pentru alte parteneriate, mai ales ca este primul concurs care se organizeaza la nivel national in acest domeniu.
Concurentii vor primii premii substantiale din partea unor importanti sponsori.


Ion Calota
presedinte AREL

Despre ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR

In prima parte a zilei AREL a organizat prima editie a Forumului Anual al Electricienilor. In aceasta editie au fost dezbatute probleme legate de instalatiile electrice necorespunzatoare care cauzeaza incendii (vezi cazul maternitatea Giulesti), impreuna cu invitati din partea conducerii Inspectoratului Situatiilor de Urgenta ISU, si probleme de standardizare in domeniul electric, impreuna cu invitati din conducerea Asociatiei Romane de Standardizare ASRO.

Participare: Intrare libera