Curs de masurari electrice

Locul desfasurarii: Bucuresti, Sos Oltenitei 225A, Centrul Incubator de Afaceri

Organizator: Asociatia Romana a Electricienilor

Curs de masurari electrice

Asociatia Romana a Electricienilor isi continua misiunea pe care si-a asumat-o aceea de a contribui substantial la mai buna pregatire a celor care activeaza in domeniul electric.
Urmatoarea actiune va avea loc in data de 24 aprilie 2009 la sediul din Sos Oltenitei 225A, la capatul tramvaielor 11 si 34, intre orele 10 si 14.
Cursul organizat impreuna cu partenerul AREL firma ARC din Brasov are ca tematica :
Masurarea rezistentei de dispersie a prizelor de pamant, masurarea rezistentei de izolatie, masurarea rezistentei infasurarilor la motoare si transformatoare, masuratori PRAM, conform normativului PE 116 , ce presupune ca masuratori in cadrul unei instalatii electrice, incepand cu norme, tehnici de masurare, emitere buletine in urma masuratorilor, variante de aparate de masura utile etc.
Locurile sunt limitate de aceea va rugam sa va inscrieti din timp. Prioritate au membri AREL, care au si acces gratuit.
In aceeasi zi cei care sunt interesati pot achizitiona cartea lansata de Editura AREL "Electroenergetica - Manual pentru electricieni" la care primesc bonus si brosura "Instructiune pentru bransamente electrice"
Inscrieri la adresa
http://www.portalelectric.ro

presedinte AREL ,Ion Calota

Despre ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR

In prima parte a zilei AREL a organizat prima editie a Forumului Anual al Electricienilor. In aceasta editie au fost dezbatute probleme legate de instalatiile electrice necorespunzatoare care cauzeaza incendii (vezi cazul maternitatea Giulesti), impreuna cu invitati din partea conducerii Inspectoratului Situatiilor de Urgenta ISU, si probleme de standardizare in domeniul electric, impreuna cu invitati din conducerea Asociatiei Romane de Standardizare ASRO.

Participare: Intrare libera