Biblia Franciziei din Romania

BUCURESTI - 26 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Asociatia Romana de Franciza va edita primul Ghid de franciza din Romania.

Asociatia Romana de Franciza va edita primul Ghid de franciza din Romania.

Publicatia va fi cea mai completa lucrare de specialitate de pana acum si se va constitui intr-o adevarata biblie de profil, fiind un indrumar ce va cuprinde date si informatii, sfaturi si studii de caz.

Astfel, cititorii vor afla cum sa deosebeasca francizele adevarate de cele false; cei interesati vor avea o unealta utila care ii va ajuta pe viitorii francizati sa-si aleaga franciza potrivita. Specialisti din cadrul Asociatiei Romane de Franciza, romani si straini, avocati cu experienta, alte categorii socio-profesionale implicate in derularea unei francize vor participa la elaborarea acestei lucrari.

In cele peste 350 de pagini se vor regasi sfaturi, referiri la erorile ce trebuie evitate cand ne decidem sa achizitionam o franciza sau cand dorim sa ne francizam afacerea de succes, evolutia unor retele de franciza, prezentari de francize / branduri de succes.

 

Cei interesati se pot adresa Asociatiei Romane de Franciza pentru detalii suplimentare.

Despre ASOCIATIA ROMANA DE FRANCIZA

Franciza o afacere de succes, prezentare de francize, cum poti castiga dezvoltand o afacere in franciza impreuna cu Asociatia Romana de Franciza.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romana-de-franciza/biblia-franciziei-din-romania