Expozitia Internationala de Franciza si Branding

BUCURESTI - 7 aprilie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

International Franchise and Branding Exhibition isi deschide portile pentru vizitatori si expozanti la WTC Bucuresti, in perioada 20-22 mai 2011.
In cadrul expozitiei va avea loc Primul Forum de Franciza al Tarilor de la Marea Neagra si Balcani, eveniment menit sa furnizeze informatii despre piete de franciza, despre ce inseamna un brand puternic, specialisti de renume din Turcia, Grecia, Ucraina, Bulgaria, Serbia, Irlanda, Marea Britanie si Romania confirmandu-si participarea la editia a doua a expozitiei

 International Franchise and Branding Exhibition

International Franchise and Branding Exhibition

 Primii pasi pentru a detine o afacere de succes 

Asociatia Romana de Franciza

Primii pasi pentru a detine o afacere de succes

 International Franchise and Branding Exhibition isi deschide portile pentru vizitatori si expozanti la WTC Bucuresti, in perioada 20-22 mai 2011.

 In cadrul expozitiei  va avea loc Primul Forum de Franciza al Tarilor de la Marea Neagra si Balcani, eveniment menit sa furnizeze informatii despre piete de franciza, despre ce inseamna  un brand puternic, specialisti de renume din Turcia, Grecia, Ucraina, Bulgaria, Serbia, Irlanda, Marea Britanie si Romania confirmandu-si participarea la editia a doua a expozitiei.

Expozantii au sansa sa-si prezinte francizele in sala de conferinte si vor beneficia de mediatizare in cadrul  publicatiilor Agerpres, Capital, Franchise Success, Turk Doner, Food&Bar, RRA, Franciza o afacere de Succes, ai caror reprezentanti vor monitoriza atent evenimentul nostru si-i vor intervieva  pe participanti. Pe site-ul apartinand partenerului media Comunicate de presa, vom posta noutati menite sa ii tina, pe toti cei interesati, in conexiune cu  tot ce se intampla pe parcursul celor trei zile.

Vizitatorii vor avea ocazia sa obtina informatii pertinente de la organizatii si asociatii reprezentative dedicate promovarii mediului antreprenorial din tarile lor, vor putea fi in legatura directa cu francizori si master francizati straini si romani, interesati sa-si extinda retelele. Totodata,  ei au sansa sa vada dar si sa deguste produse noi, ale unor branduri abia aparute pe piata noastra sau care au acesta intentie, pot compara diferitele oferte ale firme prezente.

In acelasi timp, cei cu spirit antreprenorial au ocazia sa-si gaseasca franciza potrivita, deoarece au posibilitatea sa se informeze direct de la sursa asupra unor aspecte pertinente, care pot conduce la demararea negocierilor privind achizitionarea unui concept “la cheie” .

Cu toate ca statisticile indica un procentaj ridicat al persoanelor care se gandesc sa-si ia destinul in maini si sa devina oameni de afaceri,  in realitate, numarul celor care decid sa ia, in final, o decizie in acest sens este destul de scazut. Motivele tin, in primul rand, de lipsa de informatii si de situatia economica actuala.

Multi dintre cei tentati sa-si deschida o afacere nu cunosc faptul ca, de cele mai multe ori, drumul deja batatorit de altii este si cel mai usor de parcurs.  Acest lucru este valabil si in cazul francizelor, care se dovedesc a fi un punct de plecare interesant, ce va ofera sansa de a castiga bani,  avand insa la dispozitie expertiza si suport avizat. In schimbul unor taxe, beneficiati de un sistem operational care si-a dovedit eficienta pe parcursul timpului si, cel putin teoretic,  va bucurati de suport continuu din partea  francizorului sau master francizatului.

Fiecare concept de franciza are, insa si o poveste de succes, care o deosebeste de competitori   si a fost creata pornind de la o idee interesanta,  domeniile unde franchisingul isi gaseste aplicabilitatea fiind foarte ofertante ca si posibilitati.

Va asteptam la International Franchise and Branding Exhibition pentru a va  convinge ca puteti deveni propriul dumneavoastra sef, colaborand cu cei ce au descoperit reteta reusitei in afaceri!

Pentru a fi la curent cu ultimele stiri sau pentru a va inscrie ca expozant  accesati www.ifbe.ro Asteptam sa ne trimiteti opiniile pe adresa contact@ifbe.ro

 

Despre ASOCIATIA ROMANA DE FRANCIZA

http://www.ifbe.ro