WASABI

BUCURESTI - 26 aprilie 2012

Comunicat tip General in HoReCa

In perioada 17-18 .05.2012 va fi prezent pentru prima data la IFBE – Targul International de Franciza si Branding, Bucuresti- WASABI. Daca esti pasionat de bucataria japoneza,  daca vrei sa vezi cum se face sushi si in acelasi timp sa mananci un sushi autentic japonez, atunci vino si convinge-te de calitatea produselor si serviciilor oferite de WASABI, membru al TOKYO GROUP, care incepand cu luna februarie a anului 2012  este membru oficial al  AJSA- ALL JAPAN SUSHI ASSOCIATION.

Totul a inceput in anul 2008 cand  WASABI Running Sushi a fost  deschis la Cluj-Napoca de japonezul Tsuchiya Naofumi , primul bucatar de sushi din Europa care a obtinut Sushi Proficiency Certificat emis de Sushi Skills Institute-All Japan Sushi Association in luna februarie a naului 2012. Pana in momentul de fata este primul si singurul  running sushi bar din Romania. Conceptul de running sushi bar presupune existenta unei benzi pe care sunt aranjate farfuriile cu sushi si care se invarte trecand prin fata clientilor asezati la bar. Forma barului este rotunda, in mijlocul barului stand bucatarii care gatesc sushi in fata clientilor. Astfel clientul isi poate alege ce preparat doreste, poate sa vada cum se pregatesc preparatele si poate sa discute cu bucatarii daca doreste. Daca doreste altceva clientul poate sa comande din meniul running sushi barului. Pana in momentul de fata sunt 4 locatii marca WASABI in tara WASABI Running Sushi , Cluj- Napoca, WASABI Sushi Bar Timisoara WASABI  Sushi Bar Oradea , WASABI (Sushi Shop)  Cluj- Napoca.

WASABI  este o franciza are isi propune sa promoveze preparatele japoneze, in special sushi, in intreaga tara. La editia de anul acesta a IFBE, WASABI va propune 4 tipuri de afacere pentru franciza : running sushi bar, sushi bar, sushi delivery, sushi shop.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre franciza WASABI va asteptam sa ne vizitati standul in cadrul expozitiei IFBE.

Despre ASOCIATIA ROMANA DE FRANCIZA

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romana-de-franciza/wasabi