“Challenges of Coaching” - 11-12 Noiembrie 2010 – eveniment dedicat celor care isi fac din coaching un mod de a fi!

BUCURESTI - 3 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

ASOCIATIA „ROMANIAN COACHING GUILD – ARC” va invita sa participati la o intalnire interactiva si practica a celor care isi fac din coaching un mod de a fi cu ocazia celei de a-II-a editii a reuniunii anuale a comunitatii de coaching profesionist din Romania “Challenges of Coaching” din 11-12 Noiembrie 2010, Hotel IBIS Nord.

Evenimentul este organizat de ASOCIATIA “ROMANIAN COACHING GUILD – ARC” impreuna cu Competent Consulting, Metasysteme Coaching, Mind Master, Noble Manhattan si isi propune sa ilustreze preocuparile privind coachingul ale indivizilor si organizatiilor, oferind o imagine anuala asupra dinamicii pietii de coaching din Romania. Reuniunea este dedicata tuturor coachilor in formare sau care detin deja de o acreditare internationala, precum si managerilor care inteleg ca o schimbare organizationala valida si sustenabila incepe in primul rand cu modul in care se raporteaza personal la rezultate.

Reuniunea este structurata pe 2 zile, astfel:
• Pe 11 noiembrie va avea loc un schimb de experienta dinamic si interactiv vizand impartasirea diferitelor perspective in jurul a 4 teme:
- Prima sesiune de coaching – cum se leaga de succesul intregului contract?
- Abilitatea coach-ului de a centra clientul pe propria persoana
- Tehnici de marketing si vanzare in coaching
- Criterii de masurare a rezultatelor clientilor in procesul de coaching.

• Pe 12 noiembrie va avea loc subsectiunea Coaching@Work in cadrul careia se vor prezenta rezultatele sondajului de coaching “Coaching@Work”: Care este perceptia coachingului in organizatii?, sondaj destinat organizatiilor care au beneficiat sau beneficiaza de servicii de coaching, prin coachi externi sau interni. De asemenea, programul va continua cu o masa rotunda la care veti avea posibilitatea sa impartasiti opinii despre impactul coachingului in organizatii, alaturi de studiile de caz experimentate de HR manageri din companii implicati in procese de coaching organizational.

Detaliile cu privire la desfasurarea evenimentului sunt prezentate in programul reuniunii, iar conditiile de participare sunt mentionate in formularul de inscriere accesand www.coaching-guild.ro.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este: Cristina Eremia, Director Executiv ARC, Tel. 0726 602 037, email: cristina@coaching-guild.ro.

Partenerii evenimentului sunt: HR Club, ASEBUSS si Revista Cariere.

Despre ASOCIATIA ROMANA PENTRU COACHING

ASOCIATIA “ROMANIAN COACHING GUILD – ARC” este o organizatie non-guvernamentala care a luat fiinta pentru sprijinirea activitatii profesionale de coaching in Romania, pentru respectarea valorii proprii a fiecarei persoane, pentru dezvoltarea cu succes a fiecarui individ si a intregii societatii romanesti.
Asociatia are ca scop promovarea si aplicarea in Romania a standardelor internationale ale coachingului profesional, aşa cum sunt ele definite si acreditate profesional de International Coaching Federation (ICF), European Coaching Federation (EuCF), European Coaching Institute (ECI) si International Association of Coaching (IAC).
ASOCIATIA “ROMANIAN COACHING GUILD – ARC”
cristina@coaching-guild.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romana-pentru-coaching/challenges-of-coaching-11-12-noiembrie-2010-eveniment-dedicat-celor-care-isi-fac-din-coaching-un-mod-de-a-fi