ROXANA RECHE si ALEXANDRU PAL - CONCERT DE CRACIUN

Locul desfasurarii: Catedrala Romano-Catolica "Sfantul Mihail" Alba Iulia

Organizator: Consiliul Judetean Alba

ROXANA RECHE si ALEXANDRU PAL - CONCERT DE CRACIUN

În spiritul Crăciunului, în spiritul tradiţional creştin, românii sărbătoresc bucuria Naşterii Domnului. Cu această ocazie, Roxana Reche şi Alexandru Pal vă oferă ȋn dar un Concert de Crăciun aparte. Doi tineri, una dintre cele mai bune voci din folclorul românesc la ora actuală şi unul dintre cei mai apreciaţi discipoli ai Maestrului Gheorghe Zamfir, vin ȋn fata publicului cu un repertoriu care îmbină cântecul tradiţional românesc, sonoritatea celestă a naiului şi atmosfera divină a catedralei prin instrumentul propriu – orga.

Roxana Reche şi Alexandru Pal vă aşteaptă în oraşul Unirii, la Catedrala Romano-Catolică “Sfântul Mihail”, duminică, 12 decembrie 2010, ora 19,00, la concertul Voi, zuori de ziuă. Aceştia vor evolua alături de grupul instrumental tradiţional format din Andrei Mureşan (vioară), Ovidiu Stănilă (contrabas), Cristian Șuşman (orgă şi acordeon), Liviu Cernat (violă) şi Petru Adam (trompetă). Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de către Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Catedrala Romano-Catolică “Sfântul Mihail” din Alba Iulia, Asociaţia Română pentru Cultură şi Schumi Sound Studio.

Confirmare pana la data: 12 decembrie 2010

Participare: Intrare libera