Comunicate Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate

Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate

Compania Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate a emis 3 comunicate de presa

 • Zen City: Agenția de Comunicare a Industriei Smart City

  Zen City

  BUCURESTI - 13 iunie 2023

  Suntem încântați să anunțăm lansarea Zen City , o agenție de marketing B2G cu servicii complete, specializată în furnizarea de soluții de marketing strategice și creative pentru Industria Smart City.
  Zen City este construită pe principiile inovației, integrității, colaborării și obținerii de rezultate tangibile. Prin înțelegerea profundă a pieței Smart City și a nevoilor clienților, Zen City dezvoltă strategii de marketing personalizate care generează valoare autentică pentru clienții săi.    comunicatul de presa

 • Gala Smart City Industry Awards 7. Liderii Industriei Smart City s-au reunit la Palatul Parlamentului

  Smart City Industry Awards, editia 7

  BUCURESTI - 1 aprilie 2023

  Asociația Română pentru Smart City (ARSC) a organizat în data de 30 martie, cea de-a șaptea ediție a Galei Smart City Industry Awards, eveniment dedicat dezvoltării orașelor inteligente din România. Gala a avut loc în foaierul sălii de plen „Regele Mihai I“ din Palatul Parlamentului, sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării și în parteneriat cu Comisia pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență artificială din cadrul Senatului României.
      comunicatul de presa

 • Bucharest Education Summit - Construim viitorul prin educație!

  Bucharest Education Summit 1

  BUCURESTI - 15 martie 2023

  Asociația Română pentru Smart City și Network One Distribution au organizat Bucharest Education Summit, un eveniment dedicat accesării surselor de finanțare pentru educație.
      comunicatul de presa