Conferinta Challenges of Coaching 2012- o radiografie la zi a pietei de coaching din Romania

BUCURESTI - 25 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Vreti sa aflati mai multe despre realitatea pietei de coaching din Romania de la profesionistii de top din domeniu? Sunteti interesati sa ii cunoasteti pe “Coachii Anului”? Vreti sa aflati stadiul proiectelor de anvergura de coaching din organizatiile din Romania?

Challenges of Coaching 2012, conferinta anuala organizata de Asociatia Romana pentru Coaching (ARC) in Bucuresti, in perioada 8-9 noiembrie, va oferi participantilor si publicului larg o radiografie a pietei de profil din Romania, a perspectivelor pietei de coaching si a provocarilor cu care se confrunta atat coachi externi, cat si cei ce folosesc coachingul in context organizational (manageri si specialisti de resurse umane, traineri, coachi interni, manageri si antreprenori).

Si anul acesta, conferinta reuneste coachi prestigiosi, care vor impartasi din experienta lor profesionala. Printre acestia se numara Daniel Bichis, Alain Cardon, Lilia Dicu, Gerard O’Donovan, Monica Grigoriu, Ramona Lacatus, Mara Manea, Rares Manolescu, Dan Mocanu, Horea Murgu, Mihai Popa-Radu, Mihai Stanescu si Catalin Zaharia.

Pe parcursul a doua zile, intr-un format interactiv, invitatii vor creiona o imagine relevanta despre realitatile, perspectivele si provocarile pietei de coaching din Romania. In plus, in cadrul conferintei, participantii vor putea afla direct de la reprezentantii a trei companii de renume de pe piata romaneasca (Vodafone, Kraft Foods si Citroen) despre experienta si rezultatele implementarii unor proiecte de coaching la nivel organizational. Impactul coachingului la nivel organizational poate fi major, iar pentru companiile interesate de modalitatea cea mai potrivita si mai eficienta de implementare a unor proiecte de coaching este important sa cunoasca beneficiile, dar in acelasi timp si provocarile care pot sa apara. Directori de resurse umane ai companiilor care au initiat proiecte organizationale de coaching vor impartasi, asadar, in cadrul Challenges of Coaching 2012 informatii utile pentru cei ce doresc sa implementeze, la randul lor, astfel de proiecte.

Programul detaliat al conferintei

Joi 08 noiembrie 2012

9,30-10,00         Inregistrarea invitatilor si welcome coffee

10,00-10,30        Deschiderea conferintei, Costel Coravu, presedintele ARC- Asociatia Romana pentru Coaching

10,30-11,30         Viitorul coachingului in Romania, masa rotunda cu Alain Cardon (Mètasystème Coaching), Gerard O’Donovan (Noble Manhattan), Catalin Zaharia (Mind Master), Daniel Bichis (Competent Consulting)

11,30-12,00         Pauza de cafea (catering inclus)

12,00-12,30         Proiecte de coaching “altfel”: ZBURD – Educatie prin coaching (prezinta Simona David) si CROS – Inovatie prin educatie (prezinta Silvia Purel).

12,30-13,00        Global Village (sesiune de networking).

13,00-14,00        Pauza de masa (catering inclus)

14,00-15,30        Workshop-uri in paralel: Ramona Lacatus ("Emotiile - punctul de pornire in cresterea calitatii vietii”) si Mara Manea ("Coachingul de echipa- metode de lucru si rezultate in coaching")

15,30-16,00         Pauza de cafea (catering inclus)

16,00-17,30         Workshop-uri in paralel: Lilia Dicu ("Modelul Observator- Actiune - Rezultat si coerenta dintre limbaj, emotii si corp in coaching") si Monica Grigoriu (“Coaching pentru Business EQ”)

Vineri 9 noiembrie 2012

8,30-09,00           Networking si welcome coffee.

09,00-10,30         Challenges of business coaching in Romania – masa rotunda cu Mihai Popa-Radu,  Alain Cardon, Mihai Stanescu si Horea Murgu

10,30-11,00         Pauza de cafea (catering inclus)

11,00-13,00         Proiecte de coaching in organizatii (studii de caz prezentate de manageri de resurse umane din cadrul a trei companii de renume de pe piata romaneasca- Vodafone, Kraft Foods, Citroen).

13,00-14,00         Pauza de masa (catering inclus)

14,00-15,30         Workshop-uri in paralel: Rares Manolescu ("Prezenta in coaching - cum o practicam?") si Dan Mocanu ("Executive Coaching: provocari si oportunitati in coachingul liderilor")

15,30-16,00         Pauza de cafea (catering inclus)

16,00-17,00         Plenara de inchidere

Taxa standard de participare la conferinta este de 499 RON (asigura participarea la  2 zile de conferinta, cu catering inclus).

Se acorda urmatoarele reduceri care se pot cumula:

30% reducere pentru membrii ARC

5% reducere pentru 3 participanti de la aceeasi companie

Informatii detaliate despre conferinta sunt disponibile on-line, accesand pagina web a Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC) www.coaching-arc.ro.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Anda Serban, la adresa:contact@coaching-arc.ro, sau prin telefon: 0732.393.853

Eveniment realizat in parteneriat cu: CARIERE, Business-edu.ro, PortalHR, EnneaGroup.org, ITOL.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romanian-coaching-guild-arc1/conferinta-challenges-of-coaching-2012-o-radiografie-la-zi-a-pietei-de-coaching-din-romania