Obiectivele in demersul de coaching- de la utilitate la obsesie - Knowledge Caffe ARC cu Mihai Popa Radu

BUCURESTI - 3 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

Si in coaching , ca si in viata, suntem invatati cat de important este sa stabilim inca de la inceput cu clientii nostri obiective cat mai clare, ideal unele cat mai SMART, si ca atingerea lor trebuie apoi sa fie urmarita cu tenacitate.

coaching-mihai-popa-radu

coaching-mihai-popa-radu

 cum ne asiguram ca obiectivele isi pastreaza rolul de “cap-compas” si nu devin “ochelari de cal”? 

Mihai Popa-Radu

Si in coaching, ca si in viata, suntem invatati cat de important este sa stabilim inca de la inceput cu clientii nostri obiective cat mai clare, ideal unele cat mai SMART, si ca atingerea lor trebuie apoi sa fie urmarita cu tenacitate. Sunt, intr-adevar, multe situatii in care aceasta abordare functioneaza, doar ca experienta arata ca nu intotdeauna si nu neaparat de la inceput.

In cadrul Knowledge Caffé-ului ARC pe care il va modera in data de 6 martie 2014, Mihai Popa-Radu va invita la o conversatie in cadrul careia vor fi abordate teme precum:

-          ce facem cand clientul simte ca trebuie sa schimbe ceva in viata sa dar nu stie (inca) ce?

-          cum ne asiguram ca obiectivele isi pastreaza rolul de “cap-compas” si nu devin “ochelari de cal”?

-          in ce masura putem integra inteligent si practic incertitudinile legate de viitor in definirea obiectivelor.

Unul dintre primii coachi romani acreditati international, Mihai Popa-Radu activeaza in acest domeniu inca din 2003, fiind desemnat de doua ori Coachul Anului in Romania. La ora actuala este promotorul Coachingului Integrativ (Integral Coaching) in Romania prin intermediul firmei sale Seeds for Success (www.seedsforsuccess.ro)

In 2009 Mihai a fondat centrul spiritual Seeds for Happiness (www.seedsforhappiness.ro), cu scopul de a oferi oamenilor un spatiu in care sa isi identifice si sa isi onoreze aspiratiile spirituale, atat de ignorate in lumea agitata in care traim. In paralel, Mihai organizeaza workshopuri pe teme ce tin de auto-motivare, mindfulness si optimizarea vietii personale si profesionale, si este de asemenea traducator al unora dintre lucrarile lui Alan Watts in limba romana. Knowledge Caffe, eveniment lunar organizat de catre Asociatia Romana pentru Coaching se adreseaza deopotriva coachilor incepatori si experimentati, celor care opereaza ca liber-profesionisti sau celor care profeseaza in interiorul companiilor, indiferent de formarea fiecaruia.  Intr-un mediu de lucru in care primeaza respectul, participantii sunt incurajati si provocati sa impartaseasca exemple din situatiile traite si opinii personale, pe o tema prestabilita.

LOCUL DE DESFASURARE:  Data: 6 Martie 2014, orele 18.30 - 21.00 Locatie: sediul Seeds for Happiness, Strada Fabrica de Chibrituri 16, Sector 4, București Hart aici: https://maps.google.ro/maps?ie=UTF-8&q=Centrul+Seeds+For+Happiness&fb=1&gl=ro&hq=seeds+for+happiness&cid=14533234306419561387&ei=JuoJU6GSKYTRsgb4_oGQBQ&sqi=2&ved=0CI8BEPwSMAs  

PROGRAMUL INTALNIRII: 18:00 - 18:30 Primirea participantilor 18:30 - 19:50 Knowledge Caffe partea I 19:50 - 20:00 Pauza 20:10 - 21:00 Knowledge Caffe partea a II-a

Contam pe punctualitatea ta pentru a incepe la timp si a termina la timp. TAXA DE PARTICIPARE: 50 lei / persoana. Membrii ARC cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 6 participari gratuite/an la sesiunile de Knowledge-Caffe.

Taxa de participare se achita in numerar la inceputul evenimentului. Va asteptam cu interes sa fiti alaturi de noi! Cu drag, Echipa ARC

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romanian-coaching-guild-arc1/obiectivele-in-demersul-de-coaching-de-la-utilitate-la-obsesie-knowledge-caffe-arc-cu-mihai-popa-radu