Concert de muzica indiana traditionala la Buzau

Buzau - 30 septembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Grupul ploiestean Nirmal Bhakti, specializat in interpretarea muzicii indiene traditionale, va concerta sambata 2 octombrie la Buzau.

Concert de muzica indiana traditionala la Buzau

Concertul este organizat de SAHAJA YOGA – ROMANIA si va fi gazduit de Casa de Cultura a Sindicatelor (Strada Nicolae Balcescu 38), incepand cu orele 18:00.

Programul serii va cuprinde si o conferinta de prezentare a metodei Sahaja Yoga, avand tema: „Perceptia vibratorie a Realitatii, prin activarea instrumentului interior al cunoasterii adevarului absolut'.

Grupul NIRMAL BHAKTI a luat fiinta in 1994 la Ploiesti si s-a specializat in interpretarea genurilor vocal-instrumentale bhajan şi qawwali.

Componenta grupului

Dan Huides – harmoniu (instrument tradiţional indian cu claviatura) si voce; artist instrumentist - trompeta in Filamonica “Paul Constantinescu” din Ploiesti;
Radita Vlasceanu - clopotei si voce; artist instrumentist oboi în Filamonica “Paul Constantinescu” din Ploiesti;
Sebastian Vlasceanu – voce;
Malina Vasile – voce;
Vimala Yusupova – tabla.

Metoda de meditatie SAHAJA YOGA, initiata in 1970 de Shri Mataji Nirmala Devi, este bazata pe experienta Realizarii Sinelui, ca urmare a activarii in fiinta umana a energiei subtile de natura divina Kundalini. Experienta activarii lui Kundalini - devenita accesibila prin SAHAJA YOGA maselor largi - reprezinta implinirea profetiilor Scripturilor tuturor religiilor despre o epoca a renasterii spirituale. Ea manifesta saltul final in evolutia constiintei, care dobandeste o noua dimensiune: constiinta vibratorie. Realitatea si adevarul absolut incep a fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Ca rezultat al acestei dezvoltari a constiintei, evolutia spirituala se produce fara efort, individul redobandeste virtutile moralitatii, iar instalarea echilibrului - fizic, mental si emotional - aduce integrarea fiintei si a personalitatii.

„Nu puteti cunoaste sensul vietii pana ce nu sunteti conectati la Puterea care v-a creat. Realizarea Sinelui este prima intalnire cu Realitatea.” Shri Mataji Nirmala Devi

Despre Asociatia SAHAJA YOGA - ROMANIA

Pentru informatii suplimentare despre metoda SAHAJA YOGA vizitati: www.sahajayoga.ro, www.realizareasinelui.ro si www.sahajayoga.org.

SAHAJA YOGA - ROMANIA
Adriana Veress
0729.199.992

office@sahajayoga.ro