Conferinte publice de Sahaja Yoga la Drobeta -Turnu Severin

Drobeta Turnu Severin - 18 iulie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Sahaja yoga – Romania va invita la o noua serie de conferinte publice gratuite de prezentare a metodei, organizata la Drobeta - Turnu Severin, Clubul Pensionarilor Mehedinti - Bulevardul Revoluţiei nr.27, in fiecare vineri, incepand cu ora 18:00.

Conferinte publice de Sahaja Yoga la Drobeta -Turnu Severin

Metoda de meditatie SAHAJA YOGA, initiata in 1970 de Shri Mataji Nirmala Devi, este bazata pe experienta Realizarii Sinelui, ca urmare a activarii in fiinta umana a energiei subtile de natura divina Kundalini. Experienta activarii lui Kundalini - devenita accesibila prin SAHAJA YOGA maselor largi - reprezinta implinirea profetiilor Scripturilor tuturor religiilor despre o epoca a renasterii spirituale. Ea manifesta saltul final in evolutia constiintei, care dobandeste o noua dimensiune: constiinta vibratorie. Realitatea si adevarul absolut incep a fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Ca rezultat al acestei dezvoltari a constiintei, evolutia spirituala se produce fara efort, individul redobandeste virtutile moralitatii, iar instalarea echilibrului - fizic, mental si emotional - aduce integrarea fiintei si a personalitatii.

„Nu puteti cunoaste sensul vietii pana ce nu sunteti conectati la Puterea care v-a creat. Realizarea Sinelui este prima intalnire cu Realitatea.” Shri Mataji Nirmala Devi

Despre Asociatia SAHAJA YOGA - ROMANIA

Pentru informatii suplimentare despre metoda SAHAJA YOGA vizitati: www.sahajayoga.ro, www.realizareasinelui.ro si www.sahajayoga.org.

SAHAJA YOGA - ROMANIA
Adriana Veress
0729.199.992


office@sahajayoga.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sahaja-yoga-romania/conferinte-publice-de-sahaja-yoga-la-drobeta-turnu-severin