Eveniment omagial Shri Mataji Nirmala Devi la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești

Ploiesti - 19 martie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social, Stiinta / Cercetare

Live site

Sahaja Yoga – România, centrul Ploiești, prezintă în cadrul seriei de manifestări omagiale Shri Mataji Nirmala Devi, la 90 de ani de la naştere, Evenimentul public cu tema „Timpul înfloririi - Trezirea calităților interioare înnăscute”.

Eveniment omagial Shri Mataji Nirmala Devi la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești

Eveniment omagial Shri Mataji Nirmala Devi la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești

 Nu puteți cunoaște sensul vieții până ce nu sunteți conectați la Puterea care v-a creat. Realizarea Sinelui este prima întâlnire cu Realitatea. Sahaja Yoga este unirea spontană a conștiinței individuale cu Puterea Divină Atotpătrunzătoare.  

Shri Mataji Nirmala Devi

Evenimentul va avea loc sâmbătă 23 martie 2013, începând cu ora 18:00, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești, Str. Anton Pann nr. 5.

În program:

•  Medalion biografic Shri Mataji Nirmala Devi

•  Prezentarea metodei Sahaja Yoga •  Muzică și dans din tradiția indiană Accesul publicului este gratuit.

Shri Mataji Nirmala Devi

Nirmala Srivastava, cunoscută în întreaga lume ca Shri Mataji Nirmala Devi, s-a născut la 21 martie 1923, în centrul Indiei, într-o familie creştină.

Nominalizată de două ori la Premiul Nobel pentru Pace, recunoscută drept una dintre cele mai importante personalități spirituale deschizătoare de drumuri din istoria lumii, Shri Mataji şi-a dedicat întreaga viaţă îmbunătăţirii condiţiei umane. În acest scop a creat în 1970 metoda de meditaţie Sahaja Yoga, bazată pe experiența Realizării Sinelui - experienţa promisă de toate religiile şi tradiţiile spirituale.

Shri Mataji a adus Umanităţii Epoca Mamei, în care transformarea spirituală se produce la nivel de mase. Experienţa Realizării Sinelui, ca urmare a activării în ființa umană a energiei subtile de natură divină Kundalini, reprezintă saltul final în evoluţia conştiinţei umane, care dobândeşte o nouă dimensiune - conştiinţa vibratorie -, prin care realitatea şi adevărul absolut pot fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Ca rezultat al acestei dezvoltări a conștiinței, evoluția spirituală se produce fără efort, individul redobândește virtuțile moralității, iar prin instalarea echilibrului fizic, mental și emoțional se obține integrarea ființei și a personalității.

Prin meditația Sahaja Yoga sute de mii de oameni din întreaga lume şi-au recăpătat echilibrul, sănătatea şi bucuria de a trăi.

„Nu puteți cunoaște sensul vieții până ce nu sunteți conectați la Puterea care v-a creat. Realizarea Sinelui este prima întâlnire cu Realitatea. Sahaja Yoga este unirea spontană a conștiinței individuale cu Puterea Divină Atotpătrunzătoare.”           Shri Mataji Nirmala Devi

Descoperirea lui Shri Mataji aduce o reală speranță umanității.”    Claes Nobel

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sahajayoga.ro și www.shrimataji.org.

SAHAJA YOGA - ROMÂNIAMarian PîrvuTel. 0722.248.731.

Despre Asociatia SAHAJA YOGA - ROMANIA

Asociaţia „SAHAJA YOGA – ROMÂNIA” a luat fiinţă în ianuarie 1991, cu un număr de 22 de membri fondatori.
Astăzi Sahaja Yoga este practicată în România în peste 40 de oraşe, în 37 dintre acestea fiind organizate cursuri de iniţiere.
SAHAJA YOGA – ROMÂNIA îşi propune prezentarea şi popularizarea metodei Sahaja Yoga prin conferinţe publice, cursuri, expoziţii, manifestări artistice, publicaţii, editări audio şi video, precum şi prin studii şi activităţi de cercetare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sahaja-yoga-romania/eveniment-omagial-shri-mataji-nirmala-devi-la-filarmonica-paul-constantinescu-din-ploie-ti