Sahaja Yoga la Conferinta de terapii complementare Targu Mures

Targu Mures - 14 aprilie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

SAHAJA YOGA – ROMANIA va invita sa vizitati in perioada 16-18 aprilie 2010 standul propriu din cadrul Conferintei de terapii complementare „Natura, Sanatate, Frumusete”, si sa participati duminica 18 aprilie, ora 12:00, la un recital de muzica indiana devotionala.

Sahaja Yoga la Conferinta de terapii complementare Targu Mures

Manifestarea este gazduita de Casa de Cultura Mihai Eminescu, Str. Nicolae Grigorescu nr. 17-19.
Programul manifestarii: zilnic intre orele 10:00-20:00.

Metoda de meditatie SAHAJA YOGA, initiata in 1970 de Shri Mataji Nirmala Devi, este bazata pe experienta Realizarii Sinelui, ca urmare a activarii in fiinta umana a energiei subtile de natura divina Kundalini. Experienta activarii lui Kundalini - devenita accesibila prin SAHAJA YOGA maselor largi - reprezinta implinirea profetiilor Scripturilor tuturor religiilor despre o epoca a renasterii spirituale. Ea manifesta saltul final in evolutia constiintei, care dobandeste o noua dimensiune: constiinta vibratorie. Realitatea si adevarul absolut incep a fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Ca rezultat al acestei dezvoltari a constiintei, evolutia spirituala se produce fara efort, individul redobandeste virtutile moralitatii, iar instalarea echilibrului - fizic, mental si emotional - aduce integrarea fiintei si a personalitatii.

„Nu puteti cunoaste sensul vietii pana ce nu sunteti conectati la Puterea care v-a creat. Realizarea Sinelui este prima intalnire cu Realitatea.” Shri Mataji Nirmala Devi

Vizitatorii Expozitiei vor putea beneficia de prezentarea metodei si a experimentului activarii energiei Kundalini la standul SAHAJA YOGA. Saltul de la constiinta individuala la constiinta colectiva, mecanismul Realizarii Sinelui, perceptia vibratorie vor fi putea fi experimentate prin exercitii si tehnici spirituale adecvate omului modern.

Despre Asociatia SAHAJA YOGA - ROMANIA

Pentru informatii suplimentare despre metoda SAHAJA YOGA vizitati: www.sahajayoga.ro, www.realizareasinelui.ro si www.sahajayoga.org.
SAHAJA YOGA - ROMANIA
Marcela Popsor
0749.331.758

office@sahajayoga.ro