SAHAJA YOGA – ROMANIA deschide seria conferintelor publice la Targoviste

BUCURESTI - 26 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Muzeul de Istorie Targoviste, Calea Domneasca 169, gazduieste miercuri 4 Martie 2009, orele 17.00, conferinta publica “Evolutie spirituala – Adevar universal” de prezentare a metodei Sahaja Yoga.
Conferinta va fi urmata de cursuri gratuite de follow-up, in fiecare miercuri, orele 17.00, la sediul muzeului.

SAHAJA YOGA – ROMANIA deschide seria conferintelor publice la Targoviste

Metoda de meditatie SAHAJA YOGA, initiata in 1970 de Shri Mataji Nirmala Devi, este bazata pe experienta realizarii sinelui, ca urmare a activarii in fiinta umana a energiei subtile de natura divina Kundalini.

Experienta activarii lui Kundalini - devenita accesibila prin SAHAJA YOGA maselor largi - reprezinta implinirea profetiilor Scripturilor tuturor religiilor despre o epoca a renasterii spirituale. Ea aduce saltul final in evolutia constiintei, care dobandeste o noua dimensiune: constiinta vibratorie. Realitatea si adevarul absolut ajung a fi percepute la nivelul sistemului nervos central.

Ca rezultat al acestei dezvoltari a constiintei, evolutia spirituala se produce fara efort, individul redobandeste virtutile moralitatii, iar prin instalarea echilibrului fizic, mental si emotional se obtine integrarea fiintei si a personalitatii.

Transformarea interioară promisă de Scripturi este experimentată astăzi de sute de mii de oameni din peste 90 de ţări ale lumii.

„Nu puteti cunoaste sensul vietii pana ce nu sunteti conectati la Puterea care v-a creat. Realizarea sinelui este prima intalnire cu Realitatea.” Shri Mataji Nirmala Devi

Despre Asociatia SAHAJA YOGA - ROMANIA

Pentru informatii suplimentare despre metoda SAHAJA YOGA vizitati: www.sahajayoga.ro si www.realizareasinelui.roSAHAJA YOGA - ROMANIA
Cristina Teodorescu
0727.372.054

office@sahajayoga.ro