“Special Times” – concert de muzica clasica indiana in cadrul Festivalului Carte si Arte

Locul desfasurarii: Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”

Organizator: SAHAJA YOGA - ROMANIA

“Special Times” – concert de muzica clasica indiana in cadrul Festivalului Carte si Arte

In program:

Partea 1: Muzica clasica indiana - genul bhajan

Namami Shri Gan.raaj dayal
Gajanana Shri Gan.raya
Pyar Bhare
Tuzhe rup. Pahuniya
Om namah Shiva
Ap. ne hriday ke
Tainu ishk.da

Partea a 2-a: Muzica clasica indiana - genul qawwali

Mohabbat ka khazana - solist vocal: Simona Neagu
Ali mola - solisti: Sorin Bunda, Simona Neagu & chorus

SAHAJ GROUP

Sorin Bunda - tabla si voce; studii de vioara la Scoala de muzica si arte plastice nr.1 “Iosif Sava”, Bucuresti (1986 – 1991); specializare clasic vocal si percutie clasica indiana (tabla) - Academia de Muzica si Arte Frumoase “Late P.K. Salve” din Nagpur, India (1999-2000); specializare tabla in cadrul cursurilor de vara de la Cabella Ligure, Italia, ale Academiei de Muzica si Arte Frumoase “Shri P.K. Salve Kala Pratishthan” din Vaitarna, India (2007); membru al grupului Sangeet Lahari de muzica clasica indiana, cu care a sustinut concerte si turnee in tara si in strainatate (Italia 2001-2003, Franta 2004-2005, Germania, Spania, Belgia, Cehia, Slovacia – 2004).

Iulia Harangus - mangira si voce; licentiata a Facultatii de Arte, sectia regie film din cadrul Universitatii Hyperion din Bucuresti (2005); masterat in Regie de Televiziune (2007); specializare in muzica clasica indiana - vocal (bhajan) in cadrul cursurilor de vara de la Cabella Ligure, Italia, ale Academiei de Muzica si Arte Frumoase “Shri P.K. Salve Kala Pratishthan” din Vaitarna, India (2007); membru in grupul Sangeet Lahari de muzica clasica indiana, cu care a sustinut concerte si turnee in tara si in strainatate (Italia 2001-2003, Franta, Spania, Belgia, Cehia, Slovacia – 2004).

Simona Neagu - voce; licentiata a Facultatii de Interpretare Muzicala – specialitatea vioara din cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti (1995); specializare clasic vocal si bhajan - Academia de Muzica si Arte Frumoase “Late P.K. Salve” din Nagpur, India (1996); artist instrumentist – vioara al Orchestrei de Camera Radio (din 1991).

Adrian Neacsu - chitara si voce; studii de violoncel si pian in cadrul Liceului de Arta “Margareta Sterian” din Buzau;

SAHAJ GROUP a luat fiinta in 1994, intre membrii sai numarandu-se absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si ai Academiei de Muzica si Arte Frumoase “Late P.K. Salve” din Nagpur, India.

Albume:
1996 „Sahaj Bhajans”;1999 „Tunes of love”; 2001 „Songs of Belous”; 2003 „Special Times”.SAHAJA YOGA - ROMANIA
Adriana Veress, PR
0729 199 992

Participare: Intrare libera