Workshop de SAHAJA YOGA la BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2008

BUCURESTI - 12 aprilie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

SAHAJA YOGA – ROMANIA va invita sa vizitati standul propriu din cadrul BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2008, Sala Palatului, 18-20 aprilie 2008 si sa participati la workshopul cu tema „Tehnici de echilibrare energetica in Sahaja Yoga” sustinut de prof. dr. Irina Pincovschi, sambata 19 aprilie 2008, ora 13.00, Sala A.

Workshop de SAHAJA YOGA la BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2008

SAHAJA YOGA

SAHAJA YOGA este metoda de meditaţie bazată pe o experienţă numită Realizarea Sinelui, ca urmare a activării în fiinţa umană a energiei subtile de natură divină numită Kundalini. Metoda a fost iniţiată în 1970 de doamna Shri Mataji Nirmala Devi, nominalizată de două ori la Premiul Nobel pentru Pace.

Experienţa Realizării Sinelui reprezintă saltul final în evoluţia conştiinţei umane, care dobândeşte o nouă dimensiune - conştiinţa vibratorie -, prin care realitatea şi adevărul absolut pot fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Puterea atotpătrunzătoare a iubirii divine începe a fi percepută ca o briză răcoroasă, aşa cum este descris în toate religiile şi tradiţiile spirituale ale omenirii.

Ca rezultat al acestei dezvoltări a conştiinţei, evoluţia spirituală se produce fără efort, individul redobândeşte virtuţile moralităţii, iar instalarea echilibrului fizic, mental şi emoţional conduce către integrarea fiinţei şi a personalităţii.

Transformarea interioară promisă de Scripturi este experimentată astăzi de sute de mii de oameni din peste 90 de ţări ale lumii.

„Nu puteti cunoaste sensul vietii pana ce nu sunteti conectati la Puterea care v-a creat. Realizarea sinelui este prima intalnire cu Realitatea.” Shri Mataji Nirmala Devi
workshop

Workshopul îşi propune prezentarea sistemului interior de energie subtilă din fiinţa umană şi explorarea elementelor-cheie care definesc saltul de la conştiinţa individuală la conştiinţa colectivă.

Mecanismul experienţei spirituale a Realizării Sinelui (perceperea Sinelui real), Realizarea Sinelui en masse, percepţia vibratorie care este activată în individ ca urmare a trezirii energiei interioare Kundalini vor putea fi experimentate de participanţi prin exerciţii şi tehnici adecvate omului modern.

Vor fi prezentate şi tehnicile sahaj de echilibrare energetică cu ajutorul elementelor naturale.
Vizitatorii BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2008 vor putea beneficia de prezentarea metodei si a experimentului activarii energiei Kundalini la standul SAHAJA YOGA si in cadrul workshopului de sambata 19 aprilie 2008 sustinut de prof. dr. Irina Pincovschi.

Despre Asociatia SAHAJA YOGA - ROMANIA

SAHAJA YOGA – ROMÂNIA îşi propune prezentarea şi popularizarea metodei Sahaja Yoga prin conferinţe publice, cursuri, expoziţii, manifestări artistice, publicaţii, editări audio şi video.

Cursurile de iniţiere în SAHAJA YOGA sunt gratuite. Pentru detalii vizitaţi www.sahajayoga.ro

SAHAJA YOGA - ROMANIA
Adriana Veress, PR
0729.199.992


office@sahajayoga.ro