Asociatia Salveaza o inima

Asociatia Salveaza o inima


Descrierea companiei Asociatia Salveaza o inima

Asociația “Salvează o inimă” a fost inființată pe data de 17 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună. Ocrotitorul spiritual al organizației este “Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina” ,făcătorul de minunii. Întotdeauna “Asociația Salvează o inimă” a început campaniile umanitare cu un blog umanitar,în care este prezentat cazul atât prin comunicate de presă partenerilor si presei scrise.Fiecare caz în parte își are propriul blog în care sunt prezentate:povestea,aparițiile media,actele medicale,fotografii și modalitățiile de a ajuta Prin acest gen de campanii umanitare am dovedit de la bun început că oferim transparență banilor donați și că ajung acolo unde trebuie.

Ce se intampla daca ai putea dona in scopuri caritabile, si primesti banii inapoi in totalitate ? Se pare ca ar fi o captura, dar asta e exact ceea ce Asociatia “Salveaza o inima” face prin intermediul platformei de donatii online www.salveazaoinima.ro. Platforma a fost lansata pe data de 8 martie 2014 ,si permite utilizatorilor sa doneze pentru cauzele umanitare inscrise pe platforma, iar în schimb donatorul primeste la schimb un voucher de reduceri pentru magazinele partenere platformei. Voucherul de reduceri este primit de catre donator direct pe adresa sa de e-mail si contine un cod unic, care mai apoi este recunoscut de catre magazinele partenere la folosirea acestuia.Pe langa faptul ca platforma recompenseaza pe donatori dar în acelasi timp ofera transparenta banilor donati. Donatia minima ce se realizeaza pe platforma este de 10 lei si se face prin sistemul securizat de la Mobilpay. Ne dorim ca prin aceasta platforma sa atragem cat mai multe companii si sa ne atingem scopul de a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea proiectelor sociale. Timpul acordat de către platform pentru o cauza pentru strangerea de fonduri este de 96 de zile calendaristice.

Comunicate Asociatia Salveaza o inima :

  • Botosani - 16 iulie 2020

    Prea multă suferință pentru atâta inocență. Povestea lui Vladimir Cobasnian
    Când lovește, boala nu ține cont de nimic, nici măcar de o vârstă prea fragedă pentru a îndura durere. Vedem [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei Asociatia Salveaza o inima.