200 de oameni nevoiasi din capitala vor beneficia de o masa calda si de pachete cu ajutoare

BUCURESTI - 18 decembrie 2019

Comunicat tip General in Social

Live site

Pe 19 decembrie 2019, de la ora 18:00, in cadrul campaniei „O sansa calda”, Asociatia Șansa Ta va imparti celor nevoiasi 200 de pachete cu ajutoare.

Cu sprijinul, Kaufland Romania, Restaurantul Ospataria de sus, si Asociatia Șansa Ta vor oferi cate o portie de mancare calda si pachete,oamenilor strazii si celor care au nevoie de ajutor, in zona Garii de Nord.

.

.

„Fiecare om al strazii este, el insusi, o poveste. Fara familie, fara un acoperis deasupra capului sau rude care sa-i ia sub ocrotirea lor, multi oameni traiesc sub cerul liber si din mila trecatorilor, asteptand cu speranta o alta primavara. Ei ne cunosc deja si, de sase ani, ne asteapta in fiecare joi la Gara de Nord, ca sa le oferim o masa calda”, a declarat Gabriel Ciobotaru, Presedintele Asociatiei Sansa Ta.

Cele 200 de pachete, ce contin alimente, dulciuri, produse igienico-sanitare, sosete, fesuri si chiar jucarii pentru copii, vor fi distribuite atat in zona metroului de la Gara de Nord, o zona frecventata de oamenii strazii,  Cei vizati sunt persoanele fara adapost, familiile sarace cu multi copii si batranii nevoiasi.

Actiunea face parte din campania „O sansa calda”, dezvoltata inca din anul 2012 de Asociatia Sansa Ta. O data pe saptamana, voluntarii Sansa Ta impart celor saraci mancare calda, paine, fructe, conserve si obiecte vestimentare. De cele mai multe ori, la Gara de Nord vin si cadre medicale care ofera ajutor specializat, acordand asistenta celor prezenti. In mai multe cazuri, oamenii intalniti aici si-au pierdut actele sau nu au detinut niciodata documente de identificare, asa ca Asociatia Sansa Ta  ii ajuta sa obtina o identitate oficiala.

De-a lungul anilor, „O sansa calda” a adunat parteneri de incredere care au sustinut campania. Chef Nicolai Tand gateste pentru oamenii strazii ori de cate ori are ocazia, iar elevii de la mai multe scoli generale din Bucuresti s-au oferit voluntari, in numeroase randuri, pentru a imparti hrana celor in nevoie.

Conturile bancare deschise la BCR

CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI RO10RNCB0591123278690003

Se poate dona si prin Pay Pal - la adresa de email asociatia_sansata@yahoo.com

SWIFT: RNCB RO BU

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sansa-ta/200-de-oameni-nevoiasi-din-capitala-vor-beneficia-de-o-masa-calda-si-de-pachete-cu-ajutoare