Chef Bucatar, Nicolai Tand gateste pentru copii strazii, in cadrul proiectului ,,O sansa calda,,

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu Asociatia Studenteasca AMICUS, Mega Image, La Cantine de Nicolai si Orhideea Health & Spa, RVS, sprijina campania ,,O sansa calda” - editia a III-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti, continue si in luna februarie 2014.

Chef Bucatar, Nicolai Tand gateste pentru copii strazii, in cadrul proiectului ,,O sansa calda,,

COMUNICAT  DE  PRESA  

Campania ,,O sansa calda”

Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu Asociatia Studenteasca AMICUS, Mega Image, La Cantine de Nicolai si Orhideea Health & Spa, RVS,  sprijina  campania ,,O sansa calda” - editia a III-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti in perioada ianuarie - februarie 2014.

Incepand din anul 2012, peste 1200 de persoane fara adapost (copii, tineri, familii cu copii si

persoane in varsta) au beneficiat de alimente, imbracaminte si de o vorba buna din partea voluntarilor.

De la inceputul acestui an, ne focalizam atentia asupra copiilor strazii si persoanelor fara adapost. In luna ianuarie 2014, aproximativ 200 dintre acesti oameni sarmani au beneficiat de sandvişuri si ceaiuri calde, fructe,  imbracaminte, iar 600 de persoane dintr-un adapost municipal de noapte au primit si supe.

Voluntarii  nostri isi desfasoara activitatea in zona Gara de Nord si in alte locuri din Bucuresti unde se adapostesc acestia. In urma campaniilor din anii precedenti, multe persoane fara adapost au ieşit din canalele bucurestene, disperaţi după ajutor.

Actiunile din aceasta luna se desfasoara in perioada 9 - 13 februarie 2014, ora 18:00, zona Gara de Nord cu participarea voluntarilor -  elevi si studenti, voluntari ai Asociatiei Sansa Ta, precum si o parte din angajatii Mega Image. Va fi prezent si Chef Bucatar, Nicolai Tand.

Se vor oferi mancare consistenta (Supa gulas, senvisuri),  precum si fructe.

Hrana va fi pregatita cu sprijinul Chef Bucatar, Nicolai Tand, la restaurantul care ii poarta numele, La Cantine de Nicolai, restaurant specializat in bucataria frantuzeasca.

Obiectivul proiectului umanitar este de a motiva persoanele cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

Proiectul “O sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute, sa se adreseze persoanelor responsabile de proiect.  Peste 70 de voluntari (elevi si studenti) vor fi implicati in distribuirea de hrana calda in perioada ianuarie - februarie.

Puteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, blog-uri, facebook, etc.

Sustinatori/Sponsori ai campaniei “O sansa calda”: 

Fratelli Social Events, Orhideea Health & Spa, Tan Viet Romania, IT Galaxi, Mega Image, La Cantine de Nicolai, Rinf,  Comunicatedepresa.ro, RVS,  si multi altii care speram ca se vor alatura proiectului in acesta perioada.

Despre Asociatia SANSA TA

Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania, persoanele fara adapost si copiii strazii. Programele noastre e adreseaza persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 296 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (168),  Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Parte din Delhaize Group, Mega Image îşi propune să ofere, în fiecare zi, servicii de calitate şi o sortimentaţie de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile.

Date de contact: 

Gabriel Ciobotaru –Manager Programe Sociale,  Asociatia Sansa Ta

Casiana Fometescu – Coordonator Programe Sociale

Marcela Cusmir- Coordonator Voluntari Asociatia Amicus

Tel/Fax 031 82 22 457; Tel 0763463191

Beneficiar:   “Asociatia Sansa Ta”,  Cod de identificare fiscala: 28901016

Conturile  bancare deschise la BCR, sucursala Buftea.

CONT IN LEI         RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO    RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI    RO10RNCB0591123278690003

 SWIFT: RNCB RO BU

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sansa-ta/chef-bucatar-nicolai-tand-gateste-pentru-copii-strazii-in-cadrul-proiectului-o-sansa-calda