Comunicate Asociatia Sansa Ta

Asociatia Sansa Ta

Compania Asociatia Sansa Ta a emis 39 comunicate de presa

 • Campania "O sansa calda" merge mai departe cu celebru bucatar Chef Nicolai Tand

  Campania

  BUCURESTI - 8 ianuarie 2015

  Programul de hrana "O sansa calda" pentru copii si persoanele fara adapost merge mai departe.
  Joi 08 ianuarie 2015, vom fi la Gara de Nord pentru a oferi o supa calda, fructe, haine, asistenta medicala la peste 200 de nevoiasi.

  Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu ,, La Cantine de Nicolai,, Asociatia Studenteasca Amicus, si cateva scolii din Bucuresti, sprijina campania ,,O sansa calda” - editia a IV-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti, proiect ce se va desfasura in fiecare joi, pe perioada ianuarie - martie 2015.

      comunicatul de presa

 • Povestea campaniei "Zambetului din cutie" merge mai departe

  BUCURESTI - 19 noiembrie 2014

  Marti, 25 noiembrie 2014, ora 17:00, La Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City va avea loc concertul umanitar ,,Zambetul din cutie”, eveniment dedicat copiilor defavorizati din Romania. Concertul este evenimentul principal din cadrul Campaniei Nationale de Craciun “Zambetul din cutie!” - editia a III-a.

      comunicatul de presa

 • Campania Nationala de Craciun "Zambetul din cutie"

  Campania Nationala de Craciun

  BUCURESTI - 4 noiembrie 2014

  Campania Zambetul din cutie, este organizata de Asociatia SANSA TA in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Romaero, Primaria Sector 3, Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City si Observator Antena 1 in perioada 19 octombrie – 15 decembrie 2014. 35 de scoli din Bucuresti si Ilfov, (insumand peste 9000 de copii) vor participa la aceasta campanie. Proiectul umanitar isi propune ca in perioada sarbatorilor sa vina in ajutorul copiilor defavorizati din 16 judete ale tarii.    comunicatul de presa

 • Vino la cel mai mare pranz caritabil din 27 septembrie.

  Campania ,,O sansa calda,,

  BUCURESTI - 18 septembrie 2014

  VINO LA MASA PE STRADA
  Vino cu noi pe 27 septembrie sa servesti o supa in strada, la Gara de Nord, alaturi de cei copii strazi.
  Va gati pentru acest proiect si chef Nicolai Tand.

  Vă provocăm să participati la cel mai mare prânz caritabil din Bucuresti!

  Proiectul ,,O sansă caldă”, desfăsurat de Asociatia Sansa Ta, este unul dintre cele 15 proiecte alese pentru a fi parte din „The Big Lunch Bucharest”, campanie realizată de Fundatia Comunitară Bucuresti.
  Asociatia SANSA TA organizeaza un eveniment dedicat copiilor străzii, în cadrul Campaniei „O sansa calda”, în data de 27 septembrie 2014, intre orele 14 - 17.00, la Gara de Nord, in apropierea Gurii de Metrou.    comunicatul de presa

 • Sportul in viata copiilor defavorizati - Cupa Sansa Ta

  Sportul in viata copiilor defavorizati - Cupa Sansa Ta

  Mogosoaia - 4 iunie 2014

  Asociatia SANSA TA in parteneriat cu Asociatia de Fotbal Corporatist si Centrul de plasament “The Door”, vor organiza duminica, 22 iunie 2014, ora 10:00, in judetul Ilfov, Mogosoaia, str. Padure Chitila nr. 1, evenimentul sportiv, Cupa ,,Sansa Ta”.

  Evenimentul se va desfasura in beneficiul copiilor din centre de plasament si din familii aflate in dificultate din trei judete ale tarii (Bucuresti, Ilfov si Dambovita).
      comunicatul de presa

 • Campania "O sansa calda" merge mai departe cu Chef Nicolai Tand

  Campania

  BUCURESTI - 20 februarie 2014

  Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu ,, La Cantine de Nicolai,, Sonimpex Topoloveni, Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, Scoala 17 ,,Pia Bratianu,, Restaurant Potcoava, SmartEvent, sprijina campania ,,O sansa calda” - editia a III-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti in perioada lunii februarie 2014.

  Actiunile din aceasta luna se desfasoara in perioada 9,13,20 si 27 februarie 2014, ora 18:00, zona Gara de Nord cu participarea voluntarilor - elevi si studenti, voluntari ai Asociatiei Sansa Ta. Chef Bucatar, Nicolai Tand va gati 150 de clatite traditionale cu Magiunul de prune de la Topoloveni.

      comunicatul de presa