Eveniment caritabil ,,Zambetul din cutie" pentru copiii din Bucuresti

BUCURESTI - 16 decembrie 2013

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

Asociatia SANSA TA, DGASPC sector 3, Sun Plaza Shopping Center, Sprint Media Group, organizeaza miercuri, 18 decembrie 2013, ora 18:30, un eveniment pentru copiii din Centrele de Plasament, si copii din familii defavorizate in cadrul campaniei ‘’Zambetul din cutie”.

Eveniment caritabil dedicat copiilor mai putini norocosi din Bucuresti

Eveniment caritabil dedicat copiilor mai putini norocosi din Bucuresti

Evenimentul se va desfasura la Sun Plaza Shopping Center si se va bucura de extraordinara colaborare cu a artistilor scenei muzicale: Simona Nae, Ralflo, Shift, JerryCo, Morris si Datina. Vor mai participa  copii din cadrul DGASPC sector 3 care vor avea un moment artistic, copii de la Fundatia The Door si Corul de Copii ,,Flori si Stele,,.

Campania umanitara “Zambetul din cutie” este realizata pentru a ajuta copiii mai putini norocosi cu viata, din Romania. Scopul acestei campanii presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia acestora  in perioada 18 decembrie 2013 la peste 500 dintre copiii sarmani din tara.

Obiectivul concertului umanitar este de a motiva copiii cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material. Proiectul “Zambetul din cutie” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material si financiar a persoanelor defavorizate. Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute, sa se adreseze persoanelor responsabile de proiect.  Pe langa cutia de cadouri pentru copii, se mai pot aduce alimente, haine, jucari, rechizite, carti etc. Puteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, bloguri, facebook etc. Despre Asociatia SANSA TA Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatii de risc. Parteneri si Sponsori: Orhideea Health & Spa, Comunicatedepresa.ro, NCA Corporation, www.ncacorporation.ro, www.itgalaxy.ro, Sun Plaza Shopping Center, Primaria Sector 3, Grupului Tan-Viet. Date de contact:  www.asociatiasansata.ro Gabriel Ciobotaru – Presedinte Asociatia Sansa Ta Casiana Fometescu - Coordonator Proiecte Tel: 031 82 22 457; 0763463191; Fax: 021 56 96 556 Datele noastre sunt: ASOCIATIA SANSA TA CUI -   28901016 Cont in Lei IBAN- RO64RNCB0591123278690001