Invitație la povestea de viață a unui tânăr orfan Lansare de carte ,,Nascut pentru a invinge,, și sesiune de autografe.

BUCURESTI - 10 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in ONG, Social

La Biblioteca Națională din București, alături de editura Oscar Print și Asociația Sansa Ta, va avea loc joi, 18 aprilie 2024, cu începere de la ora 18:00, evenimentul de lansare a volumului autobiografic „Născut pentru a învinge”, volum semnat de Gabriel Ciobotaru, aflat la debutul său editorial.

Nascut pentru a invinge

Nascut pentru a invinge

Invitație la a cunoaște povestea de viață a unui tânăr orfan

Lansare de carte și sesiune de autografe

 La Biblioteca Națională din București, alături de editura Oscar Print și Asociația Sansa Ta, va avea loc joi, 18 aprilie 2024, cu începere de la ora 18:00, evenimentul de lansare a volumului autobiografic „Născut pentru a învinge”,  volum semnat de Gabriel Ciobotaru, aflat la debutul său editorial.

Evenimentul se va derula în găzduirea Bibliotecii Naționale, în prezența autorului și a invitaților acestuia.

Gabriel este un om simplu care are convingerea că Dumnezeu i-a dat această chemare, pentru a putea deveni o voce a copiilor orfani și a celor abandonați din Romania; pentru că numai un orfan îi poate înțelege cel mai bine pe confrații lui adesea discriminați, ignorați, privați de atenție, de educație sau de alte oportunități în societate.

Lansarea de carte a tânărului orfan din București, crescut la casa de copii, ne va oferi momente pline de emoție, căci vom putea simți si vedea roadele dorinței de a schimba destine prin fapte bune, întreg evenimentul conturându-se prin Cuvânt și Muzică.

  ,,Povestea mea e în sine povestea fiecărui copil sau tânăr orfan sau abandonat, însă am dorit să o pun pe hârtie și să o împărtășesc cu lumea toată, pentru a pune reflectorul pe una dintre cele mai sumbre fețe ale societății din ziua de azi, și anume parcursul copiilor instituționalizați, care poate culmina fie cu pierderea lor ca membri ai societății, odată ieșiți de sub protecția statului, fie, dacă lucrurile se vor îmbunătăți, cu integrarea lor în societate, ca oameni valoroși, a căror experiență de viață poate avea un puternic impact asupra comunității”, spune Gabriel Ciobotaru.

Evenimentul de lansare a volumului autobiografic „Nascut pentru a invinge” va fi deschis de profesorul universitar dr. Dumitru Borțun, iar misiunea de a prezenta cartea și autorul le revine invitaților surpiza.

Totodată, alături de Gabriel va fi și Corul de Copii “Flori și stele”,  Fanfara Liceului Stefan Demetrescu,  mini concert de clopatei,  si multe alte surpize, care ne va încânta cu melodii din suflet și pentru suflet.

La eveniment sunt așteptați prietenii și colaboratorii autorului, jurnaliști, copii si tineri din centrele de plasament, precum și toți aceia care își doresc să-l cunoască pe Gabriel și să-i descopere incredibila poveste de viață.

Fondurile strânse din achiziționarea acestei cărți vor fi redirecționate către construirea unei case de tip familial, pentru copii fără familie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sansa-ta/invitatie-la-povestea-de-viata-a-unui-tanar-orfan-lansare-de-carte-nascut-pentru-a-invinge-si-sesiune-de-autografe