Sportul in viata copiilor defavorizati - Cupa Sansa Ta

Locul desfasurarii: Centrul the Door

Organizator: ASOCIATIA SANSA TA

COMUNICAT DE PRESA

Cupa ,,Sansa Ta”

Sportul in viata copiilor defavorizati

 

Asociatia SANSA TA in parteneriat cu Asociatia de Fotbal Corporatist si Centrul de plasament “The Door”, vor organiza duminica, 22 iunie 2014, ora 10:00, in judetul Ilfov, Mogosoaia, str. Padure Chitila nr. 1, evenimentul sportiv, Cupa ,,Sansa Ta”.

Evenimentul se va desfasura in beneficiul copiilor din centre de plasament si din familii aflate in dificultate din trei judete ale tarii (Bucuresti, Ilfov si Dambovita).

Obiectivul campaniei sociale are dublu sens: acela de a oferi posibilitatea copiilor defavorizati din punct de vedere material să facă miscare si sa participe impreuna intr-un concurs sportiv, precum si de a motiva copiii cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

 Proiectul Cupa Sansa Taare ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material si financiar a persoanelor defavorizate. Ne mai dorim ca micutii din centrele de plasament si cei din familii nevoiase să poată uita pentru o zi de greutăti si să se poată bucura de activităti recreative împreună cu alti copii. De asemenea, Asociatia „Sansa Ta” doreste ca copii participanti la acest eveniment să înteleagă importanta sportului, atât pentru fizicul, cât si pentru mentalul lor. Acestia vor primi la finalul evenimentului premii prin bunăvointei sponsorilor nostri.

Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute se adreseze persoanelor responsabile de proiect. Puteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, bloguri, facebook, etc.

Despre Asociatia SANSA TA

Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.

Partenerii/Sponsori: 

Fundatia  pentru sanatate “Orhideea Spa”, Tipografia Appel, Rinf, Pizza Hut, Niro Investiment Group, Comunicatedepresa.ro, S.C Dinamo 1948 S.A, Adidas, Kaufland, Pizza Hut, Rinf, Tymbark,, Rin Hotel, Coco Bango, Bio Kinetik.

Date de contact: 

Ciobotaru Gabriel – Coordonator Programe Sociale

Casiana Fometescu - Coordonator Departament PR - Asociatia Sansa Ta

Tel/Fax: 031 82 22 457; 0763463191;

Beneficiar:   “Asociatia Sansa Ta”,  Cod de identificare fiscala: 28901016

Conturile  bancare deschise la BCR, sucursala Buftea.

CONT IN LEI          RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO       RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI    RO10RNCB0591123278690003

SWIFT: RNCB RO BU

 

Confirmare pana la data: 22 iunie 2014

Participare: Intrare libera

Taguri: cupa sansa ta