UNITI PENTRU SAH

BUCURESTI - 27 mai 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Social

Asociația SANSA TA in parteneriat cu Federația Română de Șah si Orhideea Kids, vor organiza un eveniment de șah, duminica, 29 mai 2022, ora 10:00, in București, sector 1, Calea Plevnei nr. 145b.
Evenimentul se va desfășura in beneficiul copiilor refugiați din Ucraina si a copiilor din centrele sociale din Romania (București, Ilfov si Dâmbovița).

.

.

COMUNICAT DE PRESA

București - 29 mai 2022

 

UNITI PENTRU SAH

Asociația SANSA TA in parteneriat cu Federația Română de Șah si Orhideea Kids,  vor organiza un eveniment de șah, duminica, 29 mai 2022, ora 10:00, in București, sector 1, Calea Plevnei nr. 145b.

Evenimentul se va desfășura in beneficiul copiilor refugiați din Ucraina si a  copiilor din centrele sociale din Romania (București, Ilfov si Dâmbovița).

 Obiectivul campaniei are dublu sens: acela de a oferi posibilitatea copiilor defavorizați din punct de vedere material să participe împreuna intr-un concurs sportiv, precum si de a motiva copiii cu posibilități sa se unească pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generație, defavorizați din punct de vedere social si material.

Proiectul “Uniți pentru Șah” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea susținerii din punct de vedere material si financiar a persoanelor defavorizate si promovarea șahului, care este  al doilea cel mai mediatizat sport după fotbal.

Șahul merită să devină un sport național, la care sa aibă acces si copiii defavorizați din Romania cat si cei refugiați din Ucraina.

Ne dorim ca micuții din centrele de refugiați si cei din familiile nevoiașe să poată uita pentru o zi de greutățile si să se poată bucura de activități recreative împreună cu alți copii.

De asemenea, Asociația „Șansa Ta” dorește ca toți copii participanți la acest eveniment să înțeleagă importanta sportului, atât pentru fizicul, cât si pentru mentalul lor iar la final ca recompense vor primi premii si surprize pregătite de sponsorii noștri.

Invitam așadar, pe toți cei interesați sa ajute, sa se adreseze persoanelor responsabile de proiect. Puteți susține campania si pe site-uri de socializare, bloguri, Facebook, etc.

 

Despre Asociația SANSA TA

 Asociația SANSA TA este o organizație non-profit, care promovează dreptul la o viată mai buna pentru copiii si tinerii care urmează sa părăsească sau au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora. De asemenea, Asociația SANSA TA își propune sa ajute familiile sărace cu mulți copii din Romania. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situația de risc.

 

 Partenerii/Sponsori:

 Federatia Romana de Sah, Orhideea Kids, Emag, Kaufland Romania,  Fundatia  pentru sanatate “Orhideea Spa”,  Asociatia  Forumul Judecătorilor din România, Rostar, Lesaffre Romania S.R.L, Banca de Alimente Bucuresti.

 

Date de contact:

 Ciobotaru Gabriel – Coordonator Programe Sociale

 Naomi Furdui - Coordonator Departament PR - Asociatia Sansa Ta

 Tel/Fax: 031 82 22 457; 0744910487; asociatia_sansata@yahoo.com

 Beneficiar:   “Asociatia Sansa Ta”,  Cod de identificare fiscala: 28901016

 Conturile  bancare deschise la BCR, sucursala Buftea.

 CONT IN LEI         RO64RNCB0591123278690001

 CONT IN EURO    RO37RNCB0591123278690002

 CONT IN DOLARI    RO10RNCB0591123278690003

 SWIFT: RNCB RO BU

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sansa-ta/uniti-pentru-sah