Uniti pentru Sah

BUCURESTI - 12 iunie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social

Asociația SANSA TA in parteneriat cu Asociatia Municipala de Sah din Bucuresti, Federația Română de Șah, Kaufland Romania vor organiza concursul de șah, duminica, 16 iunie 2024, ora 09:30, in București, sector 1, Calea Grivitei nr. 355-357.

Uniti pentru Sah

Evenimentul se va desfășura in beneficiul copiilor din medii defavorizate, si centrele de plasament si centre de zi, București, Ilfov si Dâmbovița.Obiectivul campaniei are dublu sens: acela de a oferi posibilitatea copiilor defavorizați din punct de vedere material să participe împreuna intr-un concurs sportiv, precum si de a motiva copiii cu posibilități sa se unească pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generație, defavorizați din punct de vedere social si material.Proiectul “Uniți pentru Șah” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea susținerii din punct de vedere material si financiar a persoanelor defavorizate si promovarea șahului, care este al doilea cel mai mediatizat sport după fotbal.

Șahul merită să devină un sport național, la care sa aibă acces si copiii defavorizați din Romania cat si cei refugiați.Ne dorim ca micuții din centrele sociale, copii din medii defavorizate, copii refugiați să poată uita pentru o zi de greutățile si să se poată bucura de activități recreative împreună cu alți copii.De asemenea, Asociația „Șansa Ta” dorește ca toți copii participanți la acest eveniment să înțeleagă importanta sportului, atât pentru fizicul, cât si pentru mentalul lor iar la final ca recompense vor primi premii si surprize pregătite de sponsorii noștri.Invitam așadar, pe toți cei interesați sa ajute, sa se adreseze persoanelor responsabile de proiect. Puteți susține campania si pe site-uri de socializare, bloguri, Facebook, etc.

Despre Asociația SANSA TAAsociația SANSA TA este o organizație non-profit, care promovează dreptul la o viată mai buna pentru copiii si tinerii care urmează sa părăsească sau au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora. De asemenea, Asociația SANSA TA își propune sa ajute familiile sărace cu mulți copii din Romania. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situația de risc.Partenerii/Sponsori:Asociatia Municipala de Sah din Bucuresti, Kaufland Romania, Fundatia pentru sanatate “Orhideea Spa”, Banca de Alimente Bucuresti.

Date de contact:Ciobotaru Gabriel – Coordonator Programe SocialeNaomi Furdui - Coordonator Departament PR - Asociatia Sansa TaTel/Fax: 031 82 22 457; 0744910487; asociatia_sansata@yahoo.comBeneficiar: “

Asociatia Sansa Ta”, Cod de identificare fiscala: 28901016Conturile bancare deschise la BCR, sucursala Buftea.CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sansa-ta/uniti-pentru-sah1