Vino la cel mai mare pranz caritabil din 27 septembrie.

BUCURESTI - 18 septembrie 2014

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

VINO LA MASA PE STRADA
Va gati pentru acest proiect si chef Nicolai Tand.

Vă provocăm să participati la cel mai mare prânz caritabil din Bucuresti!

Proiectul ,,O sansă caldă”, desfăsurat de Asociatia Sansa Ta, este unul dintre cele 15 proiecte alese pentru a fi parte din „The Big Lunch Bucharest”, campanie realizată de Fundatia Comunitară Bucuresti.
Asociatia SANSA TA organizeaza un eveniment dedicat copiilor străzii, în cadrul Campaniei „O sansa calda”, în data de 27 septembrie 2014, intre orele 14 - 17.00, la Gara de Nord, in apropierea Gurii de Metrou.

Campania ,,O sansa calda,,

VINO LA MASA PE STRADA

Vino cu noi pe 27 septembrie sa servesti o supa in strada, la Gara de Nord, alaturi de cei copii strazi.Va gati pentru acest proiect si chef Nicolai Tand.

Vă provocăm să participati la cel mai mare prânz caritabil din Bucuresti!Proiectul ,,O sansă caldă”, desfăsurat de Asociatia Sansa Ta, este unul dintre cele 15 proiecte alese pentru a fi parte din  „The Big Lunch Bucharest”, campanie realizată de Fundatia Comunitară Bucuresti.Asociatia SANSA TA organizeaza un eveniment dedicat copiilor străzii,  în cadrul Campaniei  „O sansa calda”, în data de 27 septembrie 2014, intre orele 14 – 17.00, la Gara de Nord, in apropierea Gurii de Metrou.

Proiectul asociatiei noastre constă în organizarea unui prânz timp de 3 ore atat pentru copiii strazii, cat si pentru bucurestenii care doresc sa ii ajute pe acestia cu mancare sau alte resurse materiale sau financiare.Avantajele implicării în acest proiect:

Realizarea unei actiuni caritabile împreună cu asociatia “Sansa Ta”, ce are ca scop primordial ajutorarea celor aflaţi în nevoie, precum si sansa  de a le netezi drumul spre o viată independentă

Sprijinirea a 250 de copii ai străzii

Colaborarea cu Asociatia “Sansa Ta”, o organizatie activă din anul 2011, care se bucură de notorietate şi credibilitate în toate mediile sociale.

Asocierea cu un eveniment caritabil, The Big Lunch Bucharest, de înaltă ţinută.

Crearea de oportunităţi de comunicare şi PR, printr-o largă mediatizare şi vizibilitate în mass-media, oferind posibilitatea promovării imaginii organizatiei Dvs., întărirea reputaţiei şi implicarea publică în problemele comunităţii.

Vizibilitate şi Expunere MEDIA.

Includerea firmei  în newsletter-ele şi comunicatele de presă referitoare la eveniment.

Daca aveti un restaurant si doriti sa sustineti acest proiect, o puteti face prin donarea unei sume din incasarile Dvs. generate de pranzul din data de 27.09.2014.Despre “Sansa Ta”Asociatia Sansa Ta este o organizaţie non-guvernamentală si non-profit, ce are ca  scop ajutorarea si oferirea unui cămin tinerilor şi copiilor străzii, precum si copiilor/tineriilor care părăsesc centrele de plasament.Asociatia Sansa Ta este acreditată de ctre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor vârstnice să acorde servicii sociale, conform Certificatului de Acreditare Seria AF, nr. 000740/22.05.2014.

Printre activitătile remarcabile ale Asociatiei SANSA TA se află si Proiectul ” The Big Lunch Bucharest !”, proiect ce are drept scop acordarea copiilor aflati în nevoie hrană caldă săptămânal.  http://thebiglunch.ro/ The Big Lunch Bucharest este un eveniment de comunitate si de fundraising pentru cauze din Bucuresti.

Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de initiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni si chiar vecini.The Big Lunch Bucharest, cel mai mare prânz cu strângere de fonduri din România, este organizat pentru prima oară de Fundatia Comunitară Bucuresti, după o idee Eden Project din Marea Britanie.

După selectia de proiecte, 15 cauze îsi vor organiza propriile campanii de strângere de fonduri. Pe 27 septembrie, fiecare proiect din acest eveniment îsi poate organiza unul sau mai multe prânzuri pentru comunitatea din care face parte. The Big Lunch are loc pe 27 septembrie, în zeci de spatii din Bucuresti, pe parcursul a mai bine de patru ore.

Donatiile pentru proiectele înscrise se vor face pe platforma Galantom.ro, începând cu 1 septembrie, astfel că timp de o lună ele îsi vor derula propriile campanii de fundraising. Galantom.ro este comunitatea oamenilor de bine, o platformă care ajută oamenii implicati să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate. The Big Lunch îi încurajează pe bucuresteni să participe sau chiar să organizeze prânzuri de sustinere a celor 15 cauze împreună cu prietenii, vecinii sau colegii, acasă, pe stradă, în parcuri, la terase si la serviciu. În urma fiecărui tip de eveniment fondurile strânse vor fi donate uneia dintre cele 15 cauze comunitare.

Oricine poate contribui pe 27 septembrie la The Big Lunch: fie că e vorba de restaurante, bistro-uri, mici afaceri de catering, bloguri din domeniul culinar ori chiar companii care vor să sponsorizeze acest eveniment. The Big Lunch este comunicat de următorii parteneri media si bloggeri: emisiunea Sănătatea în Bucate, de la Digi24, GoodFood, 121.ro, Mixtopia, Flu.ro, Gustos.ro, Revista Ioana,  Femeia de astăzi, Tăiețel, Orașul vorbește, Designist, Urban.ro, Kiss the cook, Foodie Family, Food Revolution România, Burger Van, Urbankid.ro, Getlokal.ro, Totul despre mame, Idei pentru mămici și copii, Andreea Vasile,  Tea slăbește, Andie’s Veggies.

Despre The Big Lunch BucharestThe Big Lunch Bucharest este un eveniment de comunitate si de strângere de fonduri pentru 15 cauze din Bucuretti, care se desfăsoară într-o singură zi, organizat pentru prima oară în România de Fundatia Comunitară Bucuresti.În Marea Britanie, The Big Lunch este reuniunea anuală a vecinilor, o idee Eden Project care este posibilă cu sprijinul The Big Lottery Fund. Evenimentul este organizat pentru prima oară în România de Fundatia Comunitară Bucuresti.

Din 2009, în Marea Britanie au avut loc mii de evenimente ale comunitătilor, iar anul acesta, pe 1 iunie, 4,83 milioane de oameni din Marea Britanie au făcut parte din The Big Lunch.

Parteneri: Fundatia Comunitara Bucuresti, Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, restaurantul Potcoava si Cantina La Nicolai, SC TAN VIET RO SRL, comunicatedepresa.ro, persoane fizice si juridice, voluntari, evenimentul ,,Saptamana restaurantelor,, legume si fructe srl, fabrica de paine Titan si multi alti.

Cu consideratie, Gabriel Ciobotaru

Presedinte Asociatia “SANSA TA”

Tel./fax: 0318222457; Mobil:0744910487asociatia_sansata@yahoo.com; www.asociatiasansata.ro

Beneficiar:   “Asociatia Sansa Ta

”Conturile  bancare deschise la BCRCONT IN LEI         RO64RNCB0591123278690001CONT IN EURO    RO37RNCB0591123278690002CONT IN DOLARI    RO10RNCB0591123278690003SWIFT: RNCB RO BU Cod de identificare fiscala: 28901016

Despre Asociatia Sansa Ta

Despre “Sansa Ta”
Asociatia Sansa Ta este o organizaţie non-guvernamentală si non-profit, ce are ca scop ajutorarea si oferirea unui cămin tinerilor şi copiilor străzii, precum si copiilor/tineriilor care părăsesc centrele de plasament.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sansa-ta/vino-la-cel-mai-mare-pranz-caritabil-din-27-septembrie