Ieslea, cadou pentru viata!

Iasi - 16 decembrie 2008

Comunicat tip General in Social

AMiCUS va invita la Iesle!

Asociaţia studenţească AMiCUS Iaşi în parteneriat cu Primaria Iaşi organizează în perioada 23-25 decembrie 2008 la “Cubul” de pe Bulevardul Ştefan cel Mare, proiectul „Staulul Copiilor”. Între “Cub” şi BCR va fi amplasată o iesle în mărime naturală. Animalele „invitate” vor fi magăruşii şi oiţele iar păstorii, magii şi Iosif cu Maria vor întregi cadrul.
Programul se va desfăşura în intervalul 17-21. În fiecare seară vor fi concerte de colinde iar copiii se vor putea juca şi fotografia cu animalele.
Prin aceasta activitate, AMiCUS încearcă să strângă fonduri pentru persoanele nevoiaşe şi să prezinte evenimenul Naşterii Mântuitorului. Anul acesta, fondurile vor merge către copiii cu nevoi special din Iaşi.
Anul trecut s-au strîns 4900 lei cu care au fost ajutate familii nevoiaşe din Iaşi.

Despre Asociatia Studenteasca AMiCUS

Asociaţia Studenţească AMiCUS este o organizaţie alcatuita din voluntari, mare parte studenti. Încercăm să ajutăm oamenii din jur şi facem acest lucru atât pentru bătrâni, tineri, copiii sau persoane defavorizate. Activităţile noastre au un obiectiv social şi cultural, încercăm să promovăm principiile sănătoase şi credem că prietenia şi solidaritatea sunt importante.
Sandulache Stefan,
Coordonator Proiecte
office@amicusiasi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studenteasca-amicus/ieslea-cadou-pentru-viata