Afla cum e intr-o redactie!

BUCURESTI - 19 februarie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, ONG

Descopera cum se face jurnalismul intr-o redactie, invata de la specialisti in domeniu cum se scrie un articol, cum se face un fotoreportaj si ce implica jurnalismul narativ! Publica articole in revista tiparita Asertiunea!

Aserțiunea, cel mai longeviv proiect al Asociației Studenților Economiști din România, va forma anul acesta o nouă generație de jurnaliști, din 3 centre universitare din București: ASE, SNSPA și Universitate.

În data de 4 martie va avea loc evenimentul de deschidere a proiectului, prilej cu care cei 15 participanți se vor cunoaște și vor afla programul activităților.

Cea de a 2-a etapă - 5-9 martie - e formată din 5 ateliere tematice în cadrul cărora participanții își vor îmbogăți și testa cunoștințele despre jurnalismul narativ și fotojurnalism, vor învăța cum să tehnoredacteze un interviu. Mai mult, vor vizita două redacții cu profil diferit și vor observa cum se realizează o revistă într-un mediu profesionist.

În următoarea etapă participanţii vor scrie articole, vor primi feedback din partea editorilor de la Decât o Revistă. Cu alte cuvinte, revista Aserţiunea din 2013 va fi scrisă de studenți, pentru studenți!

Evenimentul de lansare a revistei va avea loc pe 23 aprilie.

Și pentru că este important ca legătura cu mediul jurnalistic să fie permanentă, după terminarea proiectului, participanții au posibilitatea de a continua interacțiunile cu specialiști din domeniu și cu alți studenți care le împărtășesc pasiunea, devenind membri ai Comunității Aserțiunea.

 

Aplică până pe 1 martie pe www.asertiunea.aser.ro și află cum e într-o redacție!

 

Mai multe detalii legate de proiectul Aserțiunea, precum şi informaţii despre modul de desfăşurare al acestuia puteţi afla pe site-ul proiectului: www.asertiunea.aser.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studentilor-economisti-din-romania-aser/afla-cum-e-intr-o-redactie