CHANGEMAKERS sau « Cum sa pui schimbarea in miscare »

BUCURESTI - 20 martie 2009

Comunicat tip General in Social

Asociatia Studentilor Economisti din Romania-ASER- va invita la prima conferinta din ASE adresata celor interesati sa schimbe comunitatea in care traiesc prin punerea in practica a unei idei fezabile de business.

Conferinta « Meet the CHANGEMAKERS » se va desfasura in data de 24 Martie in sala 2013 din cadrul ASE Bucuresti. Printre invitati se numara Raed Arafat, fondator SMURD si Subsecretar de Stat, Dragos Bucurenci, presedinte Mai Mult Verde, Dragos Dehelean, director general Selenis, Tudor Maxim, presedinte Elevate si European Young Entrepreneur of 2008, Ionut Georgescu, presedintele Centrului National de Cercetare si Dezvoltare durabila, dar si un invitat surpriza.

CHANGEMAKERS  sau « Cum sa pui schimbarea in miscare »

Nu ne oprim aici! Studentii interesati de antreprenoriat social se pot inscrie in clubul « CHANGEMAKERS » pentru a invata si a-si pune ideile in practica. Intalnirile vor avea loc o data pe saptamana, in perioada 1 aprilie-10 mai.

Pe parcursul celor cinci saptamani ale clubului se vor aborda teme variate, incepand cu tipuri de antreprenoriat social si studii de caz pana la planuri de afaceri si modalitati de finantare. Acestea vor fi sustinute de invitatii nostri educationali - traineri, antreprenori, manageri de fundatii.

Inscrierile se vor face atat la standul ASER amplasat în ASE, Cladirea Mihai Eminescu, etaj 1, cat si online la www.changemakers.ro, pe baza de formular, in perioada 13-27 Martie.
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studentilor-economisti-din-romania-aser/changemakers-sau-cum-sa-pui-schimbarea-in-miscare