În România, aproape 500 de copii se îmbolnăvesc de cancer în fiecare an

BUCURESTI - 13 decembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vita de Vie si Pistol cu Capse in concert umanitar .

Marti ASER te invita sa participi in club Fabrica la ASER Umanitar 2009. Atmosfera va fi incalzita de Tibi Neuronu’ de la Showtime, iar Vita de Vie si Pistol cu Capse ne vor tine in picioare toata seara.

In ultima vreme, cam tot ASERul este preocupat de promovarea proiectului ASER Umanitar. In momentul de fata cred ca este cel mai cunoscut subiect in ASE. Cu mic cu mare, fiecare ASERist promoveaza acest proiect fie prin facultate, fie la stand, fie prin camine, pe oriunde trece.
In primul rand daca exista cineva care nu stie ca va fi pe 15 decembrie concert Vita de Vie si Pistol cu Capse in club Fabrica, fie nu-i din ASE fie nu a trecut pe la facultate de macar o luna. Va invitam pe toti la acest concert caritabil, pretul biletului este de 22 Lei si poate fi cumparat la standul din ASR Comert, etaj 1 sau la intrarea in club. De acest concert nu au auzit numai cei din ASE dar si cei din Politehnica si cei din Universitatea Bucuresti asa ca ne asteptam sa rupem clubul in doua!
In al doilea rand, pentru studentii si profesorii curiosi am pregatit un joculet foarte interesant: la etajul 1 in cladirea facultatii de Comert, la standul ASER, avem doua bidoane mari, pline ochi cu bomboane iar doritorii sunt rugati sa doneze un Leu si sa participe la joc.
Daca ghicesc cate bomboane sunt in cele doua bidoane, castiga jumatate din ele plus un cadou surpriza din partea ASER.
Va asteptam sa va incercati norocul la jocul nostru si de asemenea sa cumparati un bilet. Distractia din Fabrica este garantata iar absolut toti banii care se vor strange prin aceasta campanie vor fi donati catre copii bolnavi de cancer si leucemie de la spitalul Marie Curie (Budimex).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studentilor-economisti-din-romania-aser/in-romania-aproape-500-de-copii-se-imbolnavesc-de-cancer-in-fiecare-an