Leonoard Doroftei da startul Cupei Academiei 2008!

BUCURESTI - 18 aprilie 2008

Comunicat tip General in Sport

Cupa Academiei 2008 este cel mai mare eveniment sportiv din mediul universitar organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania-ASER.
Sub sloganul PLAY.FIGHT.WIN, studentii de la facultatile/universitatile din Bucuresti vor participa, in perioada 19-23 aprilie , la competitii sportive de toate genurile: fotbal, streetball, laser tag, biliard, bowling, tenis de masă, darts.

Leonoard Doroftei da startul Cupei Academiei 2008!

Conceptul acestui proiect promovează ideea de competiţie, spiritul de echipă, comunicarea şi fair-play-ul, studenţii având posibilitatea să imbine efortul fizic cu cel intelectual.

Se ştie că sportul ajută la închegarea relaţiilor de prietenie iar acest eveniment se doreşte a fi o platformă de comunicare şi relaţionare între toţi tinerii indiferent de universitatea la care studiază.

Astfel, “Cupa Academiei 2008” a devenit prin ediţia precedentă mai mult decât o competiţie a devenit terenul de sport al tuturor studenţilor indiferent de universitatea la care studiază!

Anul acesta imaginea Cupei Academiei este campionul mondial Leonard Doroftei si ne bucuram si de sustinerea altor sportivi de mare performanta precum Andreea Raducan si Otilia Badescu.

Fotbalul si streetball-ul se vor desfasura in Complexul Studentesc Tei, Laser Tag la Lasermaxx Romania , iar biliard,bowling,darts,tenis de masa in IDM Club.

Sambata ,19 aprilie , ora 12.00 in Complexul Studentesc Tei va fi prezent Leonard Doroftei pentru a da fluierul de start al competitiei.

Orice reprezentant media este asteptat!

Acest eveniment se bucura de aportul insemnat al Partenerilor Oficiali : PRIMARIA SECTORULUI 1, BRD si Fossil.

Sponsor : Stanleybet
Sustinatori : Tymbark si Ericsson.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studentilor-economisti-din-romania-aser/leonoard-doroftei-da-startul-cupei-academiei-2008