Scoala de Vara FORCE-Drumul catre un infinit de oportunitati!

BUCURESTI - 19 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER, desfasoara Scoala de Vara FORCE in perioada 4 - 14 August 2009, la Sarata Monteoru, judetul Buzau. Aceasta este destinata tinerilor din clasele X-XI, cu performante educationale sau activitati extra-curriculare deosebite, cu aspiratii inalte, a caror dorinta este aceea de autocunoastere, autodepasire.

Scoala de Vara FORCE-Drumul catre un infinit de oportunitati!

FORCE Summer School este un proiect sustenabil ce isi propune sa investeasca in dezvoltarea profesionala si personala a tinerilor de liceu, privati de anumite oportunitati, incercand sa-i integreze in mediul comunitar, printr-o bogata oferta de programe de educatie non-formala, informala si actiuni de responsabilizare sociala.
Proiectul se desfasoara sub forma unei scoli de vara, pe parcursul a zece zile din luna August 2009, unde vor fi reuniti 20 de tineri din diferite colturi ala tarii, ce apartin mediului liceal, tineri talentati, cu performante scolare bune sau activitati extra-curriculare variate, dar cu oportunitati reduse din punct de vedere social sau material. Scoala de vara se axeaza pe tema dezvoltarii personale si profesionale si are ca scop crearea unei comunitati de tineri valorosi, ce vor fi ajutati sa se integreze si sa dezvolte comunitatile din care fac parte.
FORCE Summer School se doreste a fi o cale de acces spre o educatie non-formala si informala de calitate, alternativa la educatia scolara, asigurand seminarii, training-uri, ateliere de lucru si de creatie pentru dezvoltare personala, activitati sportive si team-building-uri, actiuni de responsabilitate civica si comunitara pentru o dezvoltare durabila si ecologica, precum si consiliere si orientare profesionala pentru un traseu academic performant.
Tinerii participanti sunt invitati sa intre pe www.force.ro si sa completeze formularul de aplicare pana la 1 Iulie 2009.
Detalii suplimentare despre inscriere si desfasurarea scolii de vara se gasesc pe www.force.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-studentilor-economisti-din-romania-aser/scoala-de-vara-force-drumul-catre-un-infinit-de-oportunitati